czy mały Link jest mile widziany w TP?

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 25 sierpnia 06, 12:08

A wyobraź sobie ostatnie dni premierowe kiedy będziemy czekać na tą "PACZKĘ" z grą TP :twisted: Normalnie noc nie przespana poprzednia jak i następna :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 25 sierpnia 06, 13:18

Żartujesz ja normalnie będe odczuwał sekundy jak godzny a nawet dni........a jak będziemy w domu to tylko ślepia w okno i wyszukiwanie człowieczka w ciemno niebieskim uniformie z napisem Poczta Polska,a jak zadzwoni to z miejsca zawał serca z podjary :D .A później minie tydzień i pojawi się na stronie o Zeldzie TP na GC i Wii po 30 tematów a to związanymi z fabułą,walką,wielkością świata,sekretami,normalnie wszystkim :twisted:

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 25 sierpnia 06, 14:10

Taa będzie zalew poprostu tematów pewnie. :D Jeszcze tak dużo czasu do premiery że się zesram chyba z niecierpliwości.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 25 sierpnia 06, 18:31

no jeszcze 2 miechy oby nam szybko mineły :wink: A tematów bedzie oscyluje 50 jak nic

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 25 sierpnia 06, 22:51

No to jaka jest w koncu dokładnie premiera Zeldy TP??
Ja słyszałem ze 24.11.2006.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 08:43

To źle chłopcze mój słyszałeś premiera Wii najpóźniej ma wyjśc 2 listopada,ale wszędzie piszą jakoby ma Wii wyjść 2 października,jednak 2 listopad to ostateczny termin gdyż to EA nadziało się i podało przy NFS:Carbon datę(gra jest jako Launch Title)3 listopada.Więc przy dobrej okazji pozostał nam miech,a najpóźniej dwa(to i tak nie dużo a ja bym wolał aby w paździeniku się konsola już pojawiła :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 26 sierpnia 06, 12:26

Dla mnie nawet miech to dużo. Ja strasznie niecierpliwy jestem. :D
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 12:30

Dla mnie to w tym przypadku mało bo wtedy większośc z nas do budy chodzić będzie i wogóle,więc szybko juzto minie,sam nawet nie zauważyłem jak wakacje siejuż kończą i jużo dwa miechy bliżej Wii jesteśmy :D

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 26 sierpnia 06, 12:31

No to Ziom rewelacyjnie,bo sie kurde troche speszyłem jak tu zauwazyłem ze premira ma byc prawie na grudzien,a tu jednak początek Listopada,a jak wiatry beda sprzyjac to i pazdziernik.No to genialnie,bo akurat nieadwno dostałem wypłąte za robote i mam kase na gacka i Zelde TP.Choc troche jeszcze poczekam i zobacze bo mam zamiar dorwac gacka ponizej 230zeta,poczekam moze jeszcze troche stanieje.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 12:40

A wiesz dobrze że na Wii my inaczej będziemy tworzyć Combosy bo teraz już się nie będzie na Wii naciskało B tylko normalnie pointerem machało więc nie wiem jak my to zrobimy,żeby się wymieniać Combosami

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 26 sierpnia 06, 13:17

No ja bede miał wersje na Tp,wiec nie bedzie zle :wink:

Looknijcie na te trailery po czesci sa ukazane umijetnosci szermierki Link'a

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=1989

http://www.youtube.com/watch?v=C0eG2iDd198

Awatar użytkownika
Dark Shadow
Zora
Zora

Postautor: Dark Shadow » 26 sierpnia 06, 13:18

Będziemy nagrywać sekwencje na kamery i Aparaty i dawać w specjalnym Temacie Combosy i techniki i tyle :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 sierpnia 06, 21:15

NO można też tak dać tyle że trzeba miecdobrą cyfrówkę albo Kamerę(ja je nie mam)wogóle coś się wymyśli na Wii można dać taki wał,że wziąć kierunki czyli N,S,W,E,NE,NW i itd. do Wii że jak się machnie pointerem z góry na dół to będziemy pisać N-S i że z gałką na lewo cos w tym stylu by było o wiele łatwiej

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 26 sierpnia 06, 21:50

Dokładnie,Chrno dobrze kombinuje.Na Gacka(taką bede miec wersje :wink: )bedzie to wygladac lajtowo.Jezeli znowu bedziemy chcieli wymienic sie jakimis bajranckim combosami np: z TP na Wii lub odwrotnie to lajtowo mozna tłumaczyc ruchy jak wspominał Chrno N(North) -pólnoc,S(South)południe,E(East) wschód,W(West) Zachód i kombinacje NW itp.Na Wiilocie pewnie tez sa jakies button'y(przyciski),tak jak na GC A,B itp tylko ruchy Willotem beda inne,ale to sie obczai jak to wyglada na GC,a jak na Wii w koncu niektórzy z nas beda mieli jedna wersje,a niektórzy druga inni znowu obie.Kazdy zapozna sie ze sytemem sterowania u Siebie i wymieni poglady z tym ktory bedzie mial inna wersje,powoli kazdy sie zapozna,jeszcze Ci co beda mieli obie wersje to ułatwia i bagatela w nie długim czasie kazdy obaczi jak to wyglada i bez problemu bedziemy sie porozumiewac w sprawie combosów itp.Nie róbcie znowu z tego takiego problemu,przeciez zawsze jest jakies wyjscie. :wink:
Zreszta jak ktos widzial kiedys na oczy liste ciosów do Tekkena to obczai ze nie ma tam dokaldniej listy ciosów na samego Playstation tylko zupełnie innaczej to wygląda gdzie zawsze obok znajduje sie Legenda i korzystaja z niej gracze zarówno grajacych na Ps jaki i tych ktorzy graja na automatach :wink: Nie bedzie tak zle,badzmy optymistami :wink: Nie przewiduje znowu az takich komplikacji i mam nadzieje ze system sterowania bedzie dosyc podbny(oby prosty i mało skomplikowany :wink: ) co napewno ułatwi nam granie i wymienienaie sie własnymi pomysłami. :wink:

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 27 sierpnia 06, 14:57

No to Gangsta jesteśmy ustawieni w przyszłości na sesje w gg z Combosami do Zeldy :D widzicie co byście bezmnie zrobili :lol: Licze jednak że trenowanie na Wiilocie będzie wymagające i realistyczne,żeby odzworowywał moje ruchy Wiilotem do miecza,ogólnie tak zrobili w Red Steel ale wtedy sam trening żeby nauczyć się walką mieczem zająłby z minimum 10 godzin chociaż dla mnie to by było ekstra bo teraz to to jest beznadzieja na maksa,ruchy są sztywne i nie można zrobić żadnego Comba ani nic z tych rzeczy,a na drugim miejscu na liscie do kupienia będzie DB Budokai Tenkaichi 2.Dobra nie o tym mowa :P .Na pewno dla graczy od Wii radze zasłaniac okno bo zdeka ludzie pomyślą że jakiś debil macha pilotem przed TV(miałem taką samą sytuację z Eye Toy'em)no i nie sądze aby tak trzeba było wstawać,chyba że odruchowo :P bo i tak bedzie się siedziało i machało,a moge wam powiedzieć że już na jednym filmiku odkryłem jakieś sekretne przejście :D

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”