PAL' owska okładka ujawniona :)
Moderator: Moderatorzy
a skąd wiesz że to jest ta prawdziwa ja widziałem na ultimie całkiem inną
[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
po drugie przyjżyj się jaki jest podtytuł przecież to nie jest Gates of Realm tylko ma być Twilight Princess zajrzyj chłopie do ultimy i zobaczysz jaka jest oryginalna pal'owska okładka
[ Dodano: Sro 11 Sty, 2006 ]
po drugie przyjżyj się jaki jest podtytuł przecież to nie jest Gates of Realm tylko ma być Twilight Princess zajrzyj chłopie do ultimy i zobaczysz jaka jest oryginalna pal'owska okładka
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Czy ja na tej okladce co ja pierwszą pokazales Fixer widze znaczek 60hz only??
Zesz fuck! u mnie to nie pójdzie niestety bo inne gry sie nie dalo wlaczyc w takiej opcji. A co do okladki to te z ultimy to nie są chyba oryginalne albo sa z zagranicznych wersji bo gry ktorych znam okladki zanim wyszly to w sklepach mialy inne.
Zesz fuck! u mnie to nie pójdzie niestety bo inne gry sie nie dalo wlaczyc w takiej opcji. A co do okladki to te z ultimy to nie są chyba oryginalne albo sa z zagranicznych wersji bo gry ktorych znam okladki zanim wyszly to w sklepach mialy inne.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No kabel RGB to podstawa - bo normalnie dostajesz kabel chinch (te 3 kolorowe wtyczki) ale lepszy obraz jest na kablu RGb on kosztuje w granicach 20 - 40 zł a obraz jest znacznie lepszy. Ja mam z pozłacanymi końcówkami (droższy o jakieś 5zł
) masz adres w robsonie http://www.robson.pl/index.php?mod=akce ... t=GameCube

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”