wlasnie w HC mam mały problemik......
sorki za
Zelda na pc
Moderator: Moderatorzy
ja wiem to ciut skomplikowane, ale Trzeba ustawić od 2 do 4 VBA i wejść w Options -> Link zmienić zaznaczenie na One Computer (lub coś w tym stylu ) i w oknie miliseconds ustawić coś ok. 100 - 150 . Potem zmienić w każdym VBA sterowanie (przyda się gamepad lub joypad ) na inne (oraz po tej zmianie zmienić w Options->Joypad->Defaul numer inny dal każdego gracza), wyłączyć wszystkie VBA i włączyć jeszcze raz. Potem skopiować rom 2-4 razy i odpalić je (każdy dla osobnego VBA) i powinno wszystko chodzić w razie problemów pisz
- eryk żynel
- Kokiri
no coz musze sie podzielic z wami moja wiedza
www.freeonlinegames.com - strona z grami pod flasha jave i shockwave'a w ktorych mozna znalezc nasza zeldunie (troche przerobiona na smieszniejsza) szukajcie w grach RPG
www.freeonlinegames.com - strona z grami pod flasha jave i shockwave'a w ktorych mozna znalezc nasza zeldunie (troche przerobiona na smieszniejsza) szukajcie w grach RPG
Ja pykałem ostatnio w jakąs zelde gdzie bosem była lampa animacja w fleszu z udziałem szych tworzących takie bajery dla newgroudsa.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Siemka, zna ktos fajna stronke z "characters", 'charsets', "tilesets" i "chipstes" do Rpg Makera 2000/XP ??
[ Dodano: Sro 21 Cze, 2006 ]
Skull kid tak sobie czytałem ten "dział" i zauważyłem że napisałeś: "Ja nad jednom zeldom pod kompa pracuje" jaka to zelda jeśli można zapytać?
[ Dodano: Sro 21 Cze, 2006 ]
Skull kid tak sobie czytałem ten "dział" i zauważyłem że napisałeś: "Ja nad jednom zeldom pod kompa pracuje" jaka to zelda jeśli można zapytać?
~ Windfall Island to moj drugi dom! ~
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Oraz pisze resztę solucji:
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
Oraz pisze resztę solucji:
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”