---KONKURS--- ZELDA PC
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No cóż... co do gry to wyslalem moim kumplom i im wszystko działa....
Może widocznie....
No cóż - Moja pierwsza gra
Może są jakieś problemy w tym rapidshare de.
W każdym razie tych którzy chca próbować moją gre proszę podawac adresy na gg 2235217
a jesli ktos nie ma gg to pisac maila na: drow@op.pl
Pozdrawiam i przepraszam za problemy....
BTW. Do Lucyfera:
Nie obraziłem się
Proszę spróbować jeszcze raz
jak nie to dam wam scenaiusz i oceńcie fabułe.
Może widocznie....
No cóż - Moja pierwsza gra
Może są jakieś problemy w tym rapidshare de.
W każdym razie tych którzy chca próbować moją gre proszę podawac adresy na gg 2235217
a jesli ktos nie ma gg to pisac maila na: drow@op.pl
Pozdrawiam i przepraszam za problemy....
BTW. Do Lucyfera:
Nie obraziłem się
Proszę spróbować jeszcze raz
jak nie to dam wam scenaiusz i oceńcie fabułe.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
PIOTRW CZYTAJ TO CALE SZCZEGOLNIE KONIEC : P
Dobra przynaje sie XD ta gre co dalem na stronce robilem 2-3 dni : P
non stop tera dopiero zaczynam w niej znowu cos merdac : P
Najpierw bylo nauka biegania za free ale wtedy sie chodzilo 2x szybciej i gra by stracila sens ;( bo jak tak o sie gralo normalnie to 40 minut i przechodzisz gre a z bieganiem 10 minut i jestes w sali wojownikow czy ktos juz to przeszedl ? w wersji beta ta co dalem do konkursu mozna kupic Super sword :> oczywiscie to zmienie mysle rowniesz nad wprowadzeniem lekkiej zmiany nie wiem jak wy ale mnie to wkuza ze w kazdej grze jest Zelda zostala porwana !! , zelda musiala uciec z zamku itp musisz pokonac ganona ble ble ble
a ja zrobie ze ty bedziesz wykonywac rozne misjie a jakis inny Mag lub Rycerz bedzie szukal zeldy i na koncu pokona Ganona ( oczywiscie zmienie imie na Beliarisa ) nie chce powtarzac we wszystkich zeldach ganon ganondalf , Musisz uratowac zelde tylko ty to mozesz zrobic ble ble ble ble.
PRZY OKZAZJI PiotrW powiec mi ile dokladnie gier bierze udzial w konkursie ?
Do Tubianusa (czy Cos takiego)
Nam nie chodzi oto ze gra nie dziala !!
wykrylem buga otoz na pierwszej mapce dales auto start ta i ten auto start przenosi cie do hyrcule idziesz do zeldy , bierzesz miecz , wyciagasz miecz z skrzyni I TU SIE ZACZYNA PROBLEM
poniewaz dales teleport do map1 : P (ja nazywam all mapki ;s)
i tam znowu wlacza sie auto start ktory mowi to samo co na poczatku popraw to
Apeluje do PiotrW aby zrobil Dzial
Gry zrobione w Rpg maker all version
podpis:Tutaj mozecie zamieszczac swoje projekty oraz gry w rpg makerze
bede tam robic gry non stopers xd
Dobra przynaje sie XD ta gre co dalem na stronce robilem 2-3 dni : P
non stop tera dopiero zaczynam w niej znowu cos merdac : P
Najpierw bylo nauka biegania za free ale wtedy sie chodzilo 2x szybciej i gra by stracila sens ;( bo jak tak o sie gralo normalnie to 40 minut i przechodzisz gre a z bieganiem 10 minut i jestes w sali wojownikow czy ktos juz to przeszedl ? w wersji beta ta co dalem do konkursu mozna kupic Super sword :> oczywiscie to zmienie mysle rowniesz nad wprowadzeniem lekkiej zmiany nie wiem jak wy ale mnie to wkuza ze w kazdej grze jest Zelda zostala porwana !! , zelda musiala uciec z zamku itp musisz pokonac ganona ble ble ble
a ja zrobie ze ty bedziesz wykonywac rozne misjie a jakis inny Mag lub Rycerz bedzie szukal zeldy i na koncu pokona Ganona ( oczywiscie zmienie imie na Beliarisa ) nie chce powtarzac we wszystkich zeldach ganon ganondalf , Musisz uratowac zelde tylko ty to mozesz zrobic ble ble ble ble.
PRZY OKZAZJI PiotrW powiec mi ile dokladnie gier bierze udzial w konkursie ?
Do Tubianusa (czy Cos takiego)
Nam nie chodzi oto ze gra nie dziala !!
wykrylem buga otoz na pierwszej mapce dales auto start ta i ten auto start przenosi cie do hyrcule idziesz do zeldy , bierzesz miecz , wyciagasz miecz z skrzyni I TU SIE ZACZYNA PROBLEM
poniewaz dales teleport do map1 : P (ja nazywam all mapki ;s)
i tam znowu wlacza sie auto start ktory mowi to samo co na poczatku popraw to
Apeluje do PiotrW aby zrobil Dzial
Gry zrobione w Rpg maker all version
podpis:Tutaj mozecie zamieszczac swoje projekty oraz gry w rpg makerze
bede tam robic gry non stopers xd
DO JASNEJ CHO**** JESTEM TOBIJAS!!!!!
A zeby nie robić off-topica
jak byś doszedł dalej to bys wiedzał czemu sie tak przenoszą
Podpowiem (albo odpowiem ): To ganon ich przenosi.
Ech..... niestety przykro mi że tak to wzieliscie.... PRACOWALEM NAD NIA CALE 2 MIECHY!!!!!!! AAAAA!!!! (no dobrze przesadziłem) Ale zauważcie ze wogule dalem sie ponizyc i stworzylem gre. w szkole mowili ze ja juz zapomnialem co to szkola. matematyczka nawet chciala mi wstawic uwage
A zeby nie robić off-topica
jak byś doszedł dalej to bys wiedzał czemu sie tak przenoszą
Podpowiem (albo odpowiem ): To ganon ich przenosi.
Ech..... niestety przykro mi że tak to wzieliscie.... PRACOWALEM NAD NIA CALE 2 MIECHY!!!!!!! AAAAA!!!! (no dobrze przesadziłem) Ale zauważcie ze wogule dalem sie ponizyc i stworzylem gre. w szkole mowili ze ja juz zapomnialem co to szkola. matematyczka nawet chciala mi wstawic uwage
Hmmm..... Mi nie oto chodzilo xd chodzi o to ze a co tam bede tlumaczyc wyslij na maila zobacze czy tak samo jest : P
ale spoko ;s ja sie nigdy nie wkuzam : P
bo widzisz my wszyscy tak mamy moze jak pakowales cos nie tak bylo wyslij mi na maila
lucyferiwan@yahoo.pl
i tak przy okzaji czesciej uzywaj przelacznika
ale spoko ;s ja sie nigdy nie wkuzam : P
bo widzisz my wszyscy tak mamy moze jak pakowales cos nie tak bylo wyslij mi na maila
lucyferiwan@yahoo.pl
i tak przy okzaji czesciej uzywaj przelacznika
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Konkurs jeszcze się nie skończył!! Cały czas można jeszcze nadsyłać swoje prace!! Dopiero jutro rano zamknę TEN temat i ogłoszę koniec konkursu... wyniki przedstawię w ciągu tygodnia od zakończenia konkursu - czas na przeanalizowanie gierek
Co do Twojej prośby Lucyfer... to te forum jest na temat gier pod PC.... możesz założyć temat Legend of Zelda "tytuł Twojej gry" i tam udzielać porad/odpowiedzi itp.
Co do Twojej prośby Lucyfer... to te forum jest na temat gier pod PC.... możesz założyć temat Legend of Zelda "tytuł Twojej gry" i tam udzielać porad/odpowiedzi itp.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”