Nowa Zelda Online
Moderator: Moderatorzy
Nowa Zelda Online
Więc graliście już, bo ja tak i ta gra wymiata. Na stronce już o niej było, ale przypomne jak się ściąga tą Zelde:Wchodzimy na stronę http://zeldaonline.org/ i na górze klikamy w Client DL.Ok to teraz o tej grze.Jest extra polecam ją naprawde bo to wspaniała zabawa.
Mam jedno pytanie:Jak przejść forest temple?Proszę o jakiś mały poradnik.Z góry dzięki.
Pamiętajcie tu też wyrażamy opinie.
Mam jedno pytanie:Jak przejść forest temple?Proszę o jakiś mały poradnik.Z góry dzięki.
Pamiętajcie tu też wyrażamy opinie.
- kat_robert
- Goron
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
A ja dla odmiany powiem, że gorszego MMO w życiu nie widziałem :twisted: . No cóż... słabe "chodzenie", animacja (można było zrobić lepszą tym bardziej, że sprite'y były gotowe), interface, ekwipunku jak na lekarstwo, a w dodatku ta klawiszologia... . W świątyniach nie byłem ale wystarczyła mi walka z kilkoma Chu chu, żeby przestać w nią grać. Takie jest moje zdanie .
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Żeby wypuścić pełną wersję, która byłaby dobra (przynajmniej dla mnie bo widzę, że wam się podoba ) musieliby chyba ja pisać od początku. Gdy się wypuszcza publiczna Betę to ma ona raczej na celu wyeliminować wszelkie bugi, a nie sprawdzić czy sterowanie, które moim zdaniem jest do kitu, ujdzie jakoś w tłoku. Mam prawo wyrazić swoje zdanie, więc nie mów żebym się nie czepiał bo jakby nie było czego to bym tego nie robił .
Troche racji Kaczor masz, ja bym grał żebym nie miał takiego problemu jak wyżej opisałem, ale nie gram bo to denerwujące, a w ogóle to móże z czasem się poprawi, ale musi być więcej graczy, myśle że ta gra to raczej ciekawostka każdy miłośnik serii napewno sprawdzi jak się w nią gra moe nawet parę dni pogra a później... przestanie i tak naprawde to będą w nią grać ci co może nawet żadnej Zeldy nie przeszli
Jest to najgorszy massive w jakiego gralem, sterowanie do kitu, monotonia itd... Co z tego, ze to beta albo fan made, ale jesli ma sie robic cos co ma byc do dupy to lepiej poczekac i wypusic pozniej jak bedzie dobra. Owiele lepiej mi sie gralo w Ragnarok Online albo Lineage 2...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Gra jest fajna, nie wiem co wam przeszkadza z tą klawiszologią... Że sie atakuje CTRL czy co Wg mnie sterowanie jest bardzo wygodne, jak w normalnej grze, przynajmniej nie trzeba klikać na przeciwnika i dopiero wtedy kazać zaatakować, tak jak to trzeba w tibii. Czasami coś nie wychodzi i w końcu nie wiesz czy stoisz obok przeciwnika czy go atakujesz. A w tym wiesz czy atakujesz czy nie bo możesz to kontrolować. Jedyne co mnie ostro tam wkurzyło to gracz Mega... coś tam. Kurde podlatuje do ciebie, 2 strzały i leżysz, a jak chcesz uciec to on lata za tobą jak jakaś małpa. Ten knypek wkurzył mnie najbardziej, zawsze musi trafić się ktoś kto zepsuje fajną grę.
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”