Tapety
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wchodze odświeżam i zachowuje się to jakby chciało a niemogło. Wrzuć na rapida.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
Sory...niechcę być wredny ani chamski ale wg. mnie to to jest beznadziejne. Mam nadzieję, że nie uraziłem nikogo a jeśli chodzi o wektorki i flash to tu macie boga... http://www.biteycastle.com/
No widzisz tylko że Adam Philips od Bitey of Brackenwood i wogole serii Brackenwood nie bawi sięw wektorki, tylko rysuje za pomoca tabletu na ktory trzeba wydac od 2tys. do nawet 20tys., a to dlatego że animuje w frame by frame i nikogo chyba nie mozna do niego porownywac
Pozatym wiesz, ja to narysowalem sam. Moglbym sie bawic w wycinanie i wklejanie roznych zdjec w photoshopie, uzywajac efektow jak ty, lae to kazdy umie i do tego nie potrzeba nic specjalnego
Pozatym wiesz, ja to narysowalem sam. Moglbym sie bawic w wycinanie i wklejanie roznych zdjec w photoshopie, uzywajac efektow jak ty, lae to kazdy umie i do tego nie potrzeba nic specjalnego
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
W sumie to z tym Philipsem masz rację. Co do PSka to uwierz mi trzeba czegoś specjalnego. Bo grafiki początkujących to nic w porównaniu z profesjonalistami. No to masz tu mastera PSa www.hejz.com A ja wbrew pozorom nie jestem taki super w PSie i troche niewypada do mnie mówić mistrzu (jak Sebeq) bo przyjdzie jakiś pro i sobie pomyśli co za lapsy. Z tym "wbrew pozorom" to miałbyć lekki sarkazm:P