GTA 1 (rozkręcmy to forum i użytkowników)

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

GTA 1 (rozkręcmy to forum i użytkowników)

Postautor: Blizzard » 23 lipca 07, 11:09

Tak se nie mam w co grać więc sciągłem sobie GTA 1 i okazuje się, że ma Multiplayer. Więc założyłem ten post aby z wami zagrać jeżeli są jacyś chetni to tutaj mozna sciągnąć GTA: http://rs23.rapidshare.com/files/13938626/gta_extra.rar (po ściągnięciu trzeba rozpakować najlepiej na pulpit, potem wchodzicie pulpit\gta_london\settings.exe ustawiacie se klawisze, język etc. i klikacie save. Potem wchodzicie w pulpit\gta_london\gtagame\gta.exe i wlaczacie gta (gta_61.exe to gta london). Jak się włączy to klikacie join lub host chyba wiecie co do czego jeśli nie to: join-dołącz, host-stwórz.)

uff...

Tutaj wkleje opis (opis skopiowałem z: http://gtasite.net) jak grać w gta przez neta bo mie się nie chce pisać więc:
www.GTAsite.net pisze:HOST
Wchodzisz w Start/Uruchom i w okienku wpisujesz: WINIPCFG. Później wybierasz adres IP i podajesz go swojemu rywalowi.
Odpalasz grę i wybierasz "Gra sieciowa". Później klikasz "Zbierz graczy". Następnie wybierasz sobie postać jaką chcesz grać i tryb rozgrywki (CANNOBALL lub DEATHMATCH).
Ostatnimi krokami są: wybranie trybu (Połączenie Internet TCP/IP) i podanie nazwy sesji. Później wystarczy tylko czekać na rywali.

JOIN
Po otrzymaniu adresu IP hosta odpalamy grę. Klikamy "Gra sieciowa" tyle, że tutaj klikamy na "Przyłącz się" i wybieramy gracza. Później wybieramy "Połączenie internet TCP/IP" i w okineku, które sie pojawi wpisujemy adres IP hosta.
Jeśli gra znajdzie sesję to wystarczy sie podłączyć i grać do upadłego... .

Więc jak chce ktoś zagrać to odpowiedzcie na moje gg: 7740627 i zostawiajcie w postach SWOJE! Może kiedyś się zgramy i pogramy conajmniej w 10 osób xD.
Wszelakie pomysły zostawiajcie w tym temacie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „OFF Topic”