SweetBrokacik
Moderator: Moderatorzy
-
- Zora
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wow, WonderCrow...Szczerze wątpie, że pisałaś kiedykolwiek takie "mhroczniki", bo sadząc po tym, jak piszesz zdajesz się byc dość rozsądną i inteligentną osobą, ale podziw, że szybko wyszłaś z tej(jaka ona by nie była) mrocznej fazy Innym to chyba lata zajmuję.
Tylko co z plastkami? Tu nie ma z czego wyrastać, tu trzeba.... rozwijac swój intelekt, a z tym u nich ciężko
Tylko co z plastkami? Tu nie ma z czego wyrastać, tu trzeba.... rozwijac swój intelekt, a z tym u nich ciężko
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
Szczerze wątpie, że pisałaś kiedykolwiek takie "mhroczniki", bo sadząc po tym, jak piszesz zdajesz się byc dość rozsądną i inteligentną osobą, ale podziw, że szybko wyszłaś z tej(jaka ona by nie była) mrocznej fazy Innym to chyba lata zajmuję.
*przypomina sobie jak kiedys pisala, ze zycie jest do kitu, ze wszyscy ja ignoruja itp. itd.* he-he-he ^__^'''''
Ale czasami z takich 'mhrokow' wychodza calkiem niezle pomysly na obrazy xD'''
"O nie, zlamalam sobie paznokiec! xO" lol. Szczerze mowiac, to dziwi mnie takie zachowanie. Nie wiem, kurcze, jakis stereotyp dziewczyny to ma byc (eh, przeciez 'jest'...)? No ale chyba trzeba byc oryginalnym, nie? Pamietam, moja klasa byla pelna plastikow... A wszystko o czym rozmawialy krecilo sie w okol zakupow i makijarzu. Dobrze przynajmniej, ze nie mowily, ze sie malowaly do koloru bielizny (kiedys mi kolega powiedzial, ze zna kobiete, ktora sie maluje tak, by pasowalo do jej bielizny, lol XDDDDD). Hah, jestem pewna, ze jakbym dala im adres tego forum to byly by wniebowziete... Chociaz nie. Bo one na fotka.pl raczej siedza i PiShA ShE aSh GlOoFfKa BoLi... ciagle padaja pytania w moja strone: "hej, masz fotke?", a ja juz chce im odpowiedziec: "po co Ci? przeciez masz mnie na zdjeciu klasowym." XDDD ...coz...
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Pod kolor bielizny? Lol....O czym ona myślała w takim razie?
Tak...a skrzyżowanie mhroka z plastikiem: "Złamalam sobie paznokieć! Idę się pociąć...albo nie, zabiję sie od razu!".
A ruszoffcom by sie nie spodobało to forum..ale za to napewno ten temat, tzn zaraz by flejmu na nas narobiły ( a w ramach zemsty-w innych naszych tematach),
Chociaż kto wie- może Link by im się spodobał?
Oho. Chyba słiciakom ktoś pokazał nasz temat, albo inny taki, bo teraz tylko zalogowani użytkownicy widzą tematy. To niiiiiic.....Już się tam loguję
A jednak nie. Po prostu zmienili forum :Nowy, lepszy słit brokaciq!
BrOkAciKoFfE FAQu
PshEczyTaY Zanim Zadash GupiE PyTaniE
Tak...a skrzyżowanie mhroka z plastikiem: "Złamalam sobie paznokieć! Idę się pociąć...albo nie, zabiję sie od razu!".
A ruszoffcom by sie nie spodobało to forum..ale za to napewno ten temat, tzn zaraz by flejmu na nas narobiły ( a w ramach zemsty-w innych naszych tematach),
Oho. Chyba słiciakom ktoś pokazał nasz temat, albo inny taki, bo teraz tylko zalogowani użytkownicy widzą tematy. To niiiiiic.....Już się tam loguję
A jednak nie. Po prostu zmienili forum :Nowy, lepszy słit brokaciq!
BrOkAciKoFfE FAQu
-
- Zora
Taa... W tedy zmienia sie w fangirlsy i beda mowic: "Link jest boski! Wyjde za niego i bede miala z nim dzieci!!!" i beda sie bily czyj on jest... o___O' Yh, musze sobie jakos wymazac ten obraz z glowy xO''''
lol XD A kto powiedzial, ze nie mozemy sobie zalozyc kont i zrobic jakis najazd? ...hmmh... Bitwa pod SweetBrokacikiem... dziwnie brzmi... xC
BrOkAciKoFfE FAQu
A odpowiadaja tam na pytanie, jaka zyletka najlepiej sie pociac?
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
ZeldaCentralowcy-HAJDA NA RUSZHOFFEGO WROGA
Krucjaty brokacikowe
Co do FAQU:
ShYbKa OdPoFfIeDź switi 0 50 Październik 30, 2007, 02:27:44
wysłane przez switi
PiSsSaNie pOściQuFf myaku 0 55 Październik 28, 2007, 10:00:45
wysłane przez myaku
ZmiaNa AwkA switi 0 29 Październik 27, 2007, 06:05:04
wysłane przez switi
ZMIANA STYLU
Tyle co do cięcia sie żyletką Nic dla nas tam nie ma...
Krucjaty brokacikowe
Co do FAQU:
ShYbKa OdPoFfIeDź switi 0 50 Październik 30, 2007, 02:27:44
wysłane przez switi
PiSsSaNie pOściQuFf myaku 0 55 Październik 28, 2007, 10:00:45
wysłane przez myaku
ZmiaNa AwkA switi 0 29 Październik 27, 2007, 06:05:04
wysłane przez switi
ZMIANA STYLU
Tyle co do cięcia sie żyletką Nic dla nas tam nie ma...
MoI kOfFaNi !!
TeRaS sIeM u NaS pOzMiEnIaUo hehe
TeRaS mAmY nOfFy aDrEsIk www.sweetbrokacik.pl
ZaJrZyJcIe, dOłOnCzCiE dO nAs
pOnAdTo:
PoStAnOfilIsMy pIsAc tEsH fOrUmOfEgO bLoGaSkKa
ZnAjDzIeCiE dO pOt AdReSeM: www.blog.sweetbrokacik.pl
KoMcIaJcIe iLe wLeZiE
PoSsSdRooOo =****
BTW. FaJnE eMoTkY
TeRaS sIeM u NaS pOzMiEnIaUo hehe
TeRaS mAmY nOfFy aDrEsIk www.sweetbrokacik.pl
ZaJrZyJcIe, dOłOnCzCiE dO nAs
pOnAdTo:
PoStAnOfilIsMy pIsAc tEsH fOrUmOfEgO bLoGaSkKa
ZnAjDzIeCiE dO pOt AdReSeM: www.blog.sweetbrokacik.pl
KoMcIaJcIe iLe wLeZiE
PoSsSdRooOo =****
BTW. FaJnE eMoTkY
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Aaaaa!!! Radzę działać, zanim się rozwinie!!! O_o'
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
jea, w końcu ktoś na poziomie postanowił założyć tu konto, pOkLiKaShsH <BuSsKa>?
A tak na serio to widzę, że ekstra nowa zabawa zaczyna się plenić na tym forum, odkopie jak najstarszy temat to będę w c*uj zajebisty...
A tak na serio to widzę, że ekstra nowa zabawa zaczyna się plenić na tym forum, odkopie jak najstarszy temat to będę w c*uj zajebisty...
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU