Komp wifi plus DSL

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Armis
Goron
Goron

Postautor: Armis » 19 września 10, 01:11

Na routherze musisz otworzyć porty pod każdą wychodzącą aplikacje. W skrócie - tutaj masz wytłumaczone jak to zrobić krok po kroku KLIK . Na początku wybierz swój routher a potem aplikacje, a co do emule to musisz sobie jeszcze serwery ściągnąć z KLIK. Jeśli grasz w gry typu warcraft3 to żeby zakładać gry musisz mieć też otworzone poty.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 19 września 10, 12:34

Już trochę poczytałem o tym wszystkim. Nie gram w żadne gry online. Natomiast jeżeli chodzi o emule należy przekierować porty. Wczoraj mi się udało ale dziś już znowu emule nie sciąga. Sprawdziłem porty ale są ustawione tak jak wczoraj. Nie wiem co jest. Mam pytanie. Zalogowałem się do club nintendo czy jakoś tak przez Wii. Mam na swoim koncie jakieś punkty. Co trzeba zrobić by mieć te punkty na moim koncie. ( w Wii chanel by sobie zakupić coś tam ) Nie umiem tego inaczej ująć.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 13 października 10, 22:42

punkty na club nintendo =/= WiiPoints (aczkolwiek zdaje się można przez CN takie punkty zakupić)

Wróć do „OFF Topic”