Wasze alkoholowe upodobania
Moderator: Moderatorzy
Wasze alkoholowe upodobania
Witam, z tego co mi się wydaję to nie ma tu jeszcze takiego tematu, a przecież Zeldowcy też z pewnością piją(chyba)?
Jakie wódki najlepiej wam podchodzą? Ja już sporo marek próbowałem i powiem tak - są takie, które bardzo fajnie wchodzą nawet bez popitki, ale są takie, które przez gardło nie przechodzą!
Do moich ulubionych należy zdecydowanie Żubrówka, Luksusowa i Stock. To chyba moje ulubione wódeczki, choć jest też świetna Finlandia(niestety strasznie droga)!
Z tych co piłem to mogę spokojnie wypić jeszcze Absolwenta i Sobieskiego, są całkiem spoko!
Z tego co w życiu już nie tknę to zdecydowanie bardziej żulowskie wódki jak "Żubr" czy "Parkowa"! To jest ścierwo straszne. Z takich na których się najbardziej zawiodłem to zdecydowanie Smirnoff Black! Niby wielka marka i powinna być dobra, ale gdy ją piłem to była tak ostra, że myślałem, że to Spirytus! -,-
A wy jakie trunki polecacie?
Jakie wódki najlepiej wam podchodzą? Ja już sporo marek próbowałem i powiem tak - są takie, które bardzo fajnie wchodzą nawet bez popitki, ale są takie, które przez gardło nie przechodzą!
Do moich ulubionych należy zdecydowanie Żubrówka, Luksusowa i Stock. To chyba moje ulubione wódeczki, choć jest też świetna Finlandia(niestety strasznie droga)!
Z tych co piłem to mogę spokojnie wypić jeszcze Absolwenta i Sobieskiego, są całkiem spoko!
Z tego co w życiu już nie tknę to zdecydowanie bardziej żulowskie wódki jak "Żubr" czy "Parkowa"! To jest ścierwo straszne. Z takich na których się najbardziej zawiodłem to zdecydowanie Smirnoff Black! Niby wielka marka i powinna być dobra, ale gdy ją piłem to była tak ostra, że myślałem, że to Spirytus! -,-
A wy jakie trunki polecacie?
Ostatnio zmieniony 13 lutego 15, 01:08 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zmień lepiej nazwę tematu bo czytając tytuł miałem przed oczami Janusza Lawrynowicza
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Tylko w towarzystwie i tylko czystą. Więc, niewiele ci polecę. Nie jestem smakoszem, nie idę do kumpli po to żeby się nachlać i oni do mnie też. Nie siadam przy kompie z piwem w ręku, albo sześcioma (tak jak były współlokator np.). Alkohol to zuo, ale sam musisz do tego dojść, nasz gadki nic ci nie dadzą.
ganon pisze:Tak na co dzien to nie pije!
Tak? A zastanawia mnie to, że dowodzik:
ganon pisze:No jest, jest! Niecały miesiąc dopiero ale jest!
i już zdążyłeś spróbować:
ganon pisze:Do moich ulubionych należy zdecydowanie Żubrówka, Luksusowa i Stock. To chyba moje ulubione wódeczki, choć jest też świetna Finlandia(niestety strasznie droga)!
Z tego co w życiu już nie tknę to zdecydowanie bardziej żulowskie wódki jak "Żubr" czy "Parkowa"! To jest ścierwo straszne. Z takich na których się najbardziej zawiodłem to zdecydowanie Smirnoff Black! Niby wielka marka i powinna być dobra, ale gdy ją piłem to była tak ostra, że myślałem, że to Spirytus!
Zastanawiające
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Przecież tu z zapobieganiem picia alkoholu przez nieletnich jest tak, jak z tworzeniem hasła na płycie głównej przez niejakiego Bonzo lol
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟