Zero pisze: NDS nie ma szans:P Umrze tak, jak N64
Nie ma hu... NDS nie umrze, a N64 umarło w chwale, bo nikt mi nie powie ,że szybko spadła z rynku.Trzymała sie długo i doczekała sie gierki z tytułem roku (czyli Zeldy

Moderator: Moderatorzy
Zero pisze: NDS nie ma szans:P Umrze tak, jak N64
Zero pisze:Chyba kupuje NDS`a:P,( a PSP jak stanieje:P) W PSXExtreme widziałem zapowiedzi na konsolę... Na NDS`a najbardziej chcę Harvest Moon, Kirby`s Magical Paintbrush(z limitowanym, różowym stylusem:)), później Mario 64DS i Yoshi Touch&Go.
A na PSP... Hmm... Medievil(wersje na PSOne są niezłe:)), Wipeout Pure i jak narazie to wszystko:(...
Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.
Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.Smile
Shizo pisze:Poza tym PSP ma slot na Memory Stick Duo:D Można oglądać anime i filmy, słuchać muzyki, przeglądać zdjęcia itp.Smile
Odrazu widać ręke fachowca.
Na jednym z większych MSD zmieści się niewiele ponad godzina filmu, a kosztuje ponad dwieście złoty (opłaca się ?). Muzyke można słuchać na discmenie, który jest tańszy i ma lepszą jakość dźwięku. Do tego na psp nie można wgrać mp3, tylko jakieś mało znane formaty =]. Co do przglądraki zdjęć, lol, po co ci ? Będziesz sobie oglądał gołe panienki w aucie :twisted: ? Już lepiej kup se gazete =]. No i najważniejsze - DS ma super, mega, wypasione hity, oraz zelde
.
kropek2 pisze:ziomki jest nowe nintendo ds z dotykowym ekranikiem psp go nigdy nie przebije chodzby chciało jedynie co sony jest dobre to ps2 ale ngc ma więcej ram i pamieći![]()
szkoda ze na gc nie wchodzi gry z ps2 .
więc tak gdyby na ngc wchodziły gry z ps2 i było bardziej dostępne w polsce tak jak ps2 to by wszysty je kupowali dziękuje koniec wykładu
_
aha zorientowałem sie że musze sie na nowo zarejestrować i jestem nie kropek2 tylko kropek . napisałem odwrotnie w innym poście to mogło niekturych zdezcośtam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość