Starcia Tytanów
Moderator: Moderatorzy
Zeldą się już kilku lat interesuje (i to przez przypadek). Znalazłam na starej płycie Zelda DX. Grałam w nią raz za czas. Jak się zaciełam to odkładałam na potem. I tak trwało mi przejście kilka lat
Dopiero w tym roku skończyłam tę grę i to dzięki waszemu forum:D:D:D:DNie spieszyłam się z przejściem tej gry (więc proszę sobie nie myślić że byłam taki nieudacznikiem że gre przechodziłam kilka lat;) )To była taka rozrywka dla zabicia czasu (w niektórych momentach to naprawdę nie mogłam przejść)
[shadow=blue][size=24]PS: KIEDY BĘDZIE KOLEJNE STARCIE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/shadow]

[shadow=blue][size=24]PS: KIEDY BĘDZIE KOLEJNE STARCIE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/shadow]
Dragonek pisze:Tobijas nie obrażaj mnie. Poprostu nie kojarzęz której on jest części. Ja grałam tylko w DX, Oos OoA ALTTP i MC, a wnich on chyba nie występował. No nie?? Jeżeli występował to przepraszam. (skleroza nie boli ale można o niej zapomnieć
:D:D)
Przepraszam, myslalem ze kazdy gral w kazda Zelde. Ja gralem we wszystkie poza WW i FSA
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ale wy jesteście pozytywnie zakręceni
Ja pojedynki tytanów wale na Mugenie 2 mam w niej około 160 postaci i musiałem zmienić nazwe na Mugen i reszta świata.
Cała gierka zajmuje mi 626 MB szkoda że niechodzi jak trzeba na XP
A ja daje głos na wormsy i Linka

Cała gierka zajmuje mi 626 MB szkoda że niechodzi jak trzeba na XP

Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Gandorf musi być a nieczytałem całego forum dlatego niewiedziałem a to drugie to sonic może
Redaktor www.retroage.net
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: