Wasze Fotosy!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Kokiri
Dzieki za pozdrowienia
Off Top:
to prawda widze inaczej boga i swiat niz wy bo chociasz troche chcialem go poznac ; p
najpierw zaczelem od tematu w ktorym ty nigdy bys nie wziol udzialu ; p pozniej zaczelem czytac o oobe (wyjscie z ciala) i uznalem ze swiat fizyczny w porownaniu do astralnego (tam gdzie trafiaja ludzie po smierci ) jest smetny i bez sensu , ale juz skoro zyje w swiecie fizycznym do czasu moge uczyc sie cos o roznych istotach w swiecie astralnym lub rozwija swoje umiejetnosci tutaj np. Widzenie aury , oobe , rozne typy magi w tym rytualna ;s,
gadac z bogiem [rzadko] myslicie magia dzielo szatana ;S to mnie dokonca dobija bo naogladaliscie sie filmow o tym jak jakis mag miota kula ognia czy cos w tym stylu ; p [to z tym magiem to jest efekt specjalny do filmow albo do ksiazek] a magia nie jest niczym innym jak poznawaniem wlasnego mozgu; p eh nie bede wam tego tlumaczyc
Pozdrawiam wszystkich ludzi ktorzy te zjawiska odkryli i opisali w swoich ksiazka ktore sprzedawali za niskie ceny aby inni mogli sie cos o tym dowiedziec lub sprubowac np. oobe i sie przekonac czy to nie bujda
Off Top:
to prawda widze inaczej boga i swiat niz wy bo chociasz troche chcialem go poznac ; p
najpierw zaczelem od tematu w ktorym ty nigdy bys nie wziol udzialu ; p pozniej zaczelem czytac o oobe (wyjscie z ciala) i uznalem ze swiat fizyczny w porownaniu do astralnego (tam gdzie trafiaja ludzie po smierci ) jest smetny i bez sensu , ale juz skoro zyje w swiecie fizycznym do czasu moge uczyc sie cos o roznych istotach w swiecie astralnym lub rozwija swoje umiejetnosci tutaj np. Widzenie aury , oobe , rozne typy magi w tym rytualna ;s,
gadac z bogiem [rzadko] myslicie magia dzielo szatana ;S to mnie dokonca dobija bo naogladaliscie sie filmow o tym jak jakis mag miota kula ognia czy cos w tym stylu ; p [to z tym magiem to jest efekt specjalny do filmow albo do ksiazek] a magia nie jest niczym innym jak poznawaniem wlasnego mozgu; p eh nie bede wam tego tlumaczyc
Pozdrawiam wszystkich ludzi ktorzy te zjawiska odkryli i opisali w swoich ksiazka ktore sprzedawali za niskie ceny aby inni mogli sie cos o tym dowiedziec lub sprubowac np. oobe i sie przekonac czy to nie bujda
-
- Kokiri
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
CZy ja naprawdę mam pozamykać wszystkie tematy?? :evil: ja nie wiem z wami to już nic nie można robić... co ktoś założy nowy temat to zaraz offtopic na max'a zrobicie... ludzie czy wy naprawde chcecie abym zamknął to forum!! :evil:
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
mój kuzyn wtrynia mi się w kadr
[ Dodano: Pią 02 Gru, 2005 ]
musze go od izolować od komputera......
jak najszybciej
Znalazłam fotke ale niewie jak ją wkleić
musze go od izolować od komputera......
jak najszybciej
Znalazłam fotke ale niewie jak ją wkleić
Ile by? dał za dobr? piosenkę ,a ile za taniec.Pap to mój żywioł i nikt mnie z niego nie wyrwie.!!!!!...
Jak sie wyrejestrowac??
Jak sie wyrejestrowac??
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
jak piszesz post to masz tam dział załączniki albo możesz też hostem czyli www.imageshack.us i tam wybierasz plik klikasz host i kopiujesz link na samym dole (no bo tam jest ich multum) i podajesz go na forum albo jak chcesz miec go jako orazek na forum to wstaw go z kodem [ img ]link[ /img ] (bez spacji)ja moge pokazać swoj ale nie fote tylko filmik ze mną.
FILMIK1 - http://media.putfile.com/MOV0039083
FILMIK2 - http://media.putfile.com/MOV0039231
te filmiki to tylko przy okazji pokazuje bo jest temat a mam je pod ręką....
FILMIK1 - http://media.putfile.com/MOV0039083
FILMIK2 - http://media.putfile.com/MOV0039231
te filmiki to tylko przy okazji pokazuje bo jest temat a mam je pod ręką....