Wasze Fotosy!!!!
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zależy jakie. Takiego np. Conkera za mniej niż 150 zł nie kupisz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
toon link pisze:200, i wszystkie orginały?
Jeszcze się nie spotkałem z nieoryginalną grą do Nintendo64. Istnieć, to napewno istniał taki proceder, w Chinach. W Polsce mało realne, biorąc też pod uwagę fakt że nie każdy śmiertelnik mógł wówczas pozwolić sobie na N64.
sEbeQ13 pisze:A czemu nie, ziarnko do ziarnka i masz super kolekcję
Należy wziąść pod uwagę że są też tytuły w PAL jak i NTSC dlatego można zauważyć dwie osobne N64. Poza tym nie kupywał wszystko na gwałt tylko zbiera już od kilku lat, jeszcze około kilku tytułów mu brakuje. Z tego co wiem nie chce zbierać wszystkich kadridży wydanych na N64. Znam też innego kolekcjonera który ma więcej tego wyposażenia, chodź ostatnio bardziej nastawiony jest na importy z Japonii. Wiecie, rare game albo super rare
amadis pisze:toon link, gry na n64 teraz można już od 10zł dostać ;p
Niby tak , chodź w USA ceny takich retro gierek lekko podskoczyły.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
No dobra też dam tylko się nie śmiać nie krytykować MOJE ZDJĘCIE
[Brazillian mode on]Ashuahsuahsuahsuhausuahushauhsaus[Brazillian mode off]
Tak naprawdę, to fajnie wyszedłeś.
Tak naprawdę, to fajnie wyszedłeś.
Ostatnio zmieniony 5 października 09, 06:40 przez Kruppol, łącznie zmieniany 1 raz.
FALCON PAWNCH!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin