Gracie z solucją czy bez?
Moderator: Moderatorzy
"wieżycie" dobre dobre . uwielbiam na forach takich analfabetyczno-pół głowkowych gnojków Połowa ludzi na tym forum grała, jak nie więcej i potwierdzą że to niemożliwe. Chyba że jakiś bug gry znalazł i przez ściany przełazi...
Następnym razem nie tak ostro i nie obrażaj userów/usera bo... bo nieładnie tak /Kaczor
Następnym razem nie tak ostro i nie obrażaj userów/usera bo... bo nieładnie tak /Kaczor
Ostatnio zmieniony 25 maja 07, 21:03 przez Szmajdzik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Szmajdzik pisze:"wieżycie" dobre dobre . uwielbiam na forach takich analfabetyczno-pół głowkowych gnojków Połowa ludzi na tym forum grała, jak nie więcej i potwierdzą że to niemożliwe. Chyba że jakiś bug gry znalazł i przez ściany przełazi...
Kłóćcie się na wyższym poziomie...Bo nazwać kogoś idiotą to każdy umie. Jaki w tym sens?
Też mi sie nie chcę wierzyć, że przeszedłeś, ale jeśli tak-gratulację Mimo, że wydaję mi się to niemożliwe...A może to tak zwane "gumowe 20 minut", czyli: "Pogram sobie 20 minut...O, mam jeszcze 2 minuty, muszę je dobrze wykorzystać"...Odsiadasz od kompa, nie patrzysz na zegarek...Sądzisz że 20 minut minęło...A minęło 5 godzin.
She's got everything I need, pharmacy keys
Ok chyba troche przesadziłem. Tylko że to tak jest na forach czasami, chłopak chciał się czymś pochwalić a pochwalił się głupotą. Ja wchodząc na forum mam nadzieje pogadać z miare dojrzałymi i inteligentnymi ludźmi, dlatego mnie tak troche poniosło (8-latek? ) Wciąz nie moge zrozumieć jak w 30min. można Ocarine of Time przejsc ale dobra niech mu będzie
Deedlith_Anthy pewnie masz racje, może miał takiego "matrixa" własnie
ok koniec
Deedlith_Anthy pewnie masz racje, może miał takiego "matrixa" własnie
ok koniec