Witam i mam pytanko. Ja w swoim kompie mam Ramy DDR i chcę kupić od kumpla jedna kość. On ma SD. Podobno obie kości Ramu muszą być takie same, bo po prostu tej nowej komp nie bedzie wykrywał. Czy to prawda Mogę kupić tego Ramu od kumpla czy muszę już tego DDR kupić
Prosiłbym o szybką odpowiedź.
DDR i SD
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Nie można mieć SDRamu i DDRamu na raz, mało tego, nie wiele płyt głównych obsługuje oba standardy - sdram może CI po prostu nawet nie pasować do komputera (sdram i ddram różnią się liczbą wcięć na kościach).
Swoją drogą nie polecam kupować sdramów, bo są one wolniejsze od ddramów. Lepiej przejdź się do sklepu i kup nowe kości DDR, bo teraz ram jest naprawdę tani (i taka cena powinna się jeszcze z miesiąc utrzymać, bo podobno ma niedługo - znowu - zacząć rosnąć)
Swoją drogą nie polecam kupować sdramów, bo są one wolniejsze od ddramów. Lepiej przejdź się do sklepu i kup nowe kości DDR, bo teraz ram jest naprawdę tani (i taka cena powinna się jeszcze z miesiąc utrzymać, bo podobno ma niedługo - znowu - zacząć rosnąć)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."