Przeglądałem jak zwykle youtube i natrafiłem na fajny filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=FkCLnCsN ... ed&search=
Pare "mumii" czy coś w tym stylu i poza tym zdjęcia Yeti, potwora z Loch Ness, smoka w probówce( ) WIELKIEJ (i to bardzo) takiego czegoś co pływa w morzu i ma pażydełka ale zapomniałem jak to się nazywa duch na schodach biały kangór i znaki na polu.
Zwródźcie (chyba słabo z moją ortografią ) uwage na to, że drugie zdjęcie w kolejności pokazywania na filmie (są 3) znaku na polu (taka okrągła kula) przypomina... JEST ikonką Firefoxa ( )
Co WY o tym zdjęciu sądzicie (ikony Firefoxa jako znak na polu). Ja szukałem o tym zdjęciu informacji i znalazłem, że to nie mogło być zrobione przez człowieka bo kłosy były połamane idealnie i na 100000000.... % wyklucza się działalność człowieka! Więc czy obcy wiedzą wiecej o nas niż naukowcy przypuszczali? A może kosmici robią sobie z nas jaja?
PoZdRo fOr aLl
Dziwne zjawiska!
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Czy ten temat ma na celu jeszcze bardziej podsycić atmosferę forum? - i tak już się Tu gotuje.
Blizzard, chodzi Ci o tamtą stronę...?
Blizzard pisze:a przeczytaj se temat o tym kto sie czego bojiDziewczynaLinka pisze:Blizzard jestes obrzydliwy..jak mozna ogladac smoki w próbówkach??
Blizzard, chodzi Ci o tamtą stronę...?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Blizzard, chodzi Ci o tamtą stronę...?
chodzi mi o ten post "Czego się boicie"
MasterLink pisze:Czy ten temat ma na celu jeszcze bardziej podsycić atmosferę forum?
Poprostu lubie dziwne zjawiska interesuje się kosmonautyką i zawsze chciałem zostac kosmonautą a kosmici mnie zadziwiają i lubie te klimaty
-
- Zora
Coz, mnie przestaja juz zadziwiac takie rzeczy. Kieys to bylo nawet ciekawe, ale teraz to takie... dziwne.
Bialy kangur byl ladny ^__^ A ducha bardzo latwo jest stworzyc. Kiedys sie specjalnie na zdjeciach, jak jeszcze takie brazowawe byly, robilo duchy. Szczegolnie na portretach rodzinnych.
Znaczek FireFoxa mnie rozsmieszyl XDDD Naukowcy moga sobie mowic co chca. Nie zawsze mowia prawde. Jak ktos jest dokladny, to moze zrobic znak na polu nawet lepszy od takiego 'ufoludkowego' oryginalu (jesli w ogole takowy istnieje). A przynajmniej tak mi sie zdaje. Niedlugo zapewne naukowcy beda chcieli wzbudzic panike wsrod ludzi mowiac, ze kosmici przybeda zeby nas wszystkich zniszczyc ~~' W sumie, to co my im (kosmita) zrobilismy, by sie tak odwdzieczali? o__O'
Nie mozna poprostu zrobic takiej sondy kosmicznej czy takiego statku, zeby poleciec w jakis inny uklad sloneczny, czy cos? By moc sprawdzic to wszystko? Albo poprostu to jeszcze nie te czasy... Pewnie za jakis tysiac/dwa tysiace lat to sie wyjasni wszystko. Znajac zycie, to jeszcze bedziemy z kosmitami na jednej planecie zyli w zgodzie XDDD *lol*
Uh, znow pisze bez sensu ~~' To chyba znak, ze musze skonczyc tego posta.
Bialy kangur byl ladny ^__^ A ducha bardzo latwo jest stworzyc. Kiedys sie specjalnie na zdjeciach, jak jeszcze takie brazowawe byly, robilo duchy. Szczegolnie na portretach rodzinnych.
Znaczek FireFoxa mnie rozsmieszyl XDDD Naukowcy moga sobie mowic co chca. Nie zawsze mowia prawde. Jak ktos jest dokladny, to moze zrobic znak na polu nawet lepszy od takiego 'ufoludkowego' oryginalu (jesli w ogole takowy istnieje). A przynajmniej tak mi sie zdaje. Niedlugo zapewne naukowcy beda chcieli wzbudzic panike wsrod ludzi mowiac, ze kosmici przybeda zeby nas wszystkich zniszczyc ~~' W sumie, to co my im (kosmita) zrobilismy, by sie tak odwdzieczali? o__O'
Nie mozna poprostu zrobic takiej sondy kosmicznej czy takiego statku, zeby poleciec w jakis inny uklad sloneczny, czy cos? By moc sprawdzic to wszystko? Albo poprostu to jeszcze nie te czasy... Pewnie za jakis tysiac/dwa tysiace lat to sie wyjasni wszystko. Znajac zycie, to jeszcze bedziemy z kosmitami na jednej planecie zyli w zgodzie XDDD *lol*
Uh, znow pisze bez sensu ~~' To chyba znak, ze musze skonczyc tego posta.
- Mistrz Hylian
- Goron