Użytkownicy których nie lubicie
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Użytkownicy których nie lubicie
W tym temacie piszcie o użytkownikach forum których nie lubicie / nie darzycie sympatią i dlaczego.
Ja tam nie mam określonego którego nie lubię - lubię wszystkich.
Temat założyłem tylko dlatego, że w temacie http://zelda.gry-online.p...p?p=22751#22751 piszą o tym że nie lubią danego usera - a jeśli tak jest to dlaczego nie założyć oddzielnego tematu - takiego jak ten.
[glow=red]Dwa warunki - nie można przezywać, ani obrażać![/glow]
Ja tam nie mam określonego którego nie lubię - lubię wszystkich.
Temat założyłem tylko dlatego, że w temacie http://zelda.gry-online.p...p?p=22751#22751 piszą o tym że nie lubią danego usera - a jeśli tak jest to dlaczego nie założyć oddzielnego tematu - takiego jak ten.
[glow=red]Dwa warunki - nie można przezywać, ani obrażać![/glow]
Ostatnio zmieniony 30 lipca 07, 09:48 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
Mojim zdaniem temat budzi kontrowersje, z jednej strony dobrze być szczerym i może jak ktoś się troche bardziej nie lubi to dało rade by się pogodzić, ale z drugiej strony można się tylko bardziej pokłucić więc ostateczne zdanie zostawiam dla moderatorów.
P. S. Moim zdaniem nawet fajny temat ja tam NARAZIE wszystkich lubie
P. S. Moim zdaniem nawet fajny temat ja tam NARAZIE wszystkich lubie
No to teraz polecą kamienie. Jakoś dużo ludzi nie przepada za mną. Moje wypowiedzi im nie pasują, zupełnie nie wiem daczego.
Ja raczej lubie wszystkich jedynie krupol coś mnie irytuje. Jest bardzo młody i zdaje mi sie podchodzi do pewnych spraw za bardzo uczuciowo bo zamiast coś przemyśleć i sensownie zareagować on się mści. A oprócz tego chyba lubi nabijać posty. To tyle
Ja raczej lubie wszystkich jedynie krupol coś mnie irytuje. Jest bardzo młody i zdaje mi sie podchodzi do pewnych spraw za bardzo uczuciowo bo zamiast coś przemyśleć i sensownie zareagować on się mści. A oprócz tego chyba lubi nabijać posty. To tyle
Nie wiem po co ten temat. To czy ktoś kogoś lubi (bądź nie) to jego indywidualna sprawa i nie widzę sensu, by się na ten temat rozpisywać. W ten sposób można niesłusznie zrazić ludzi do konkretnych osób >.>
Poza tym wydaje mi się, że ten temat za jakiś czas przekształci się w miejsce niepotrzebnych kłótni - ktoś powie, że kogoś nie lubi i w ripoście ta druga osoba napisze, iż nie lubi tamtej osoby i tak będą się przekomarzać, aż nie zaczną używać wulgaryzmów...
Poza tym wydaje mi się, że ten temat za jakiś czas przekształci się w miejsce niepotrzebnych kłótni - ktoś powie, że kogoś nie lubi i w ripoście ta druga osoba napisze, iż nie lubi tamtej osoby i tak będą się przekomarzać, aż nie zaczną używać wulgaryzmów...
Moim zdaniem temat troche nie ciekawy i jakiegoś głębszego sensu w nim nie widzę. Czy ktoś lubi czy nie?... Ludzie wymyslają te tematy chyba własnie z braku tematów do rozmowy i wten sposób mogą nabijać posty. Jak to dobrze frioniel ujął "jeden drugiemu na złość będzie ripostował" a to przecież bez sensu. Przerodzi się to w jakieś głupie sytuacje. Zamiast łączyć się w jakąś zeldową komunę (bo właśnie zelda nas tu łączy) to będziemy się gryżć. Moim zdaniem tematy kto kogo lubi bądź nie lubi powinny zniknąć.
Ps. Mogłem sie nie wypowiadac wcześniej. Trudno. Mądry polak po szkodzie.
Ps. Mogłem sie nie wypowiadac wcześniej. Trudno. Mądry polak po szkodzie.
Boshe...czego wy chcecie od tego Nokash'a?Użytkownik jest spoko i jak każdy ma prawo do własnej opinie(jeżeli sie wam nie podobają jego posty to popróstu ich nie czytajcie), a tak wogle to tylko u jednego usera zobaczylam jakis powód takiej wrogości, a inni..czyżby to byly wasze kaprysy? W tej chwili mogę poprzeć kogos(nie jestem pewna kto wiec nie pisze), kto powiedział,z e ten tema bedzie żódłem sporów i kłóni wśród użutkowników Forum...ja osobiście lubie wszystkich:p
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dobra zamknijmy temat - ale niech nie piszą w innych tematach, że nie lubią danego użytkownika - zachować to dla siebie i tyle.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟