Tak jak w temacie, bo skoro jest temat "Użytkownicy, których nie lubicie" to czemu miało by nie być tematu o użytkownkach których lubicie bardziej
hmmm... Ja nie mam bardziej lubianych użytkowników ale: nokash- gadam z nim na gg i wogule więcej niż z kimkolwiek na forum, malonka- to samo co nokash
Bez podlizywania się (patrz pierwszy post) ale z blizzardem miło gadamy sobie na gg zawsze sie znajdzie jakiś temat. Pozatym Lakitu także bardzo fajny user. Poza tym lubi mario jak ja. lubię także boryna z którym nie dawno sie poznałem. najdłużej sie znam z Mrm fajny mod zawsze doradzi, wytłumaczy. Fajnie się znim gada na gg. to by było na tyle. w najbliższym czasie może kogoś dorzuc do listy.
www.karolinaszczesna.pl voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish
Ja najbardziej lubię: Mr.M, Kaczor, Nokash, Szmajdzik, MasterLink, Ali, PiotrW, Eviltwin1 ( chyba o nikim nie zapomniałem :) A tak poza nimi to resztę, także cenię.
[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]
Ja wszystkich użytkowników lubie tak samo i nie robie sobie "tabelki chierarchi"
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz! ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca, wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia, ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia, niedługo ty będziesz nasz!
Ja lubię wszystkich użytkowników, jednak Ci, których lubię bardziej to często osoby w moim wieku. Czemu? Bo piszą sensownie.....ogólnie lubię wszystkich, ale im mniej ktoś głupot godnych dzieci neo piszę, tym bardziej go lubię
Hmm, najfajniejszym użytkownikiem jest ... Kruppol Super się z nim gada na GG jest w każdym calu super extra ... ciekawe dla czego tak długo na forum nie wchodzi ...