Witam, chciał bym was zaprosić na konwent fanów mangi&anime B.A.K.A. Y2K8, będzie dużo atrakcji, między innymi Console Room, Cosplay inne, wszystkie atrakcje możecie przeczytać na stronię bakowej oraz zapoznać się z innymi informacjami.
Informacje:
Miasto: Wrocław
Termin: 4-5 października 2008 (rozpoczęcie o 9:00 rano w sobotę, zakończenie w niedzielę popołudniu)
Konwencja: Magna i Anime
Lokacja: Gimnazjum nr 34 przy ulicy Zemskiej 16c we Wrocławiu
Strona konwentu: http://baka.swat.pl
Fotograficzny przewodnik dojścia na konwent
P.S - Informacje wziąłem z portalu The Inner World of Final Fantasy - http://www.innerworld.pl
P.S.2 - Ja tam będę na 90%.
Konwent B.A.K.A. Y2K8
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Amadis, przydało by się jeszcze kogoś z okolic wziąć np. wodorsta, jest z Wro, więc daleko nie ma, ja szczerze muszę tylko 60 km. podjechać Ty także z Głogowa daleko nie masz , a Baka się świetnie zapowiadam, ale jak coś, to Amadis na miejscu się na pewno spotkamy, ja będę się kręcił przy console room wraz z ekipą IW .
Boryn pisze:Amadis, przydało by się jeszcze kogoś z okolic wziąć np. wodorsta, jest z Wro
Trish też jest z Wro ;P. Poza tym, trochę jest ludzi na ZC z Dolnego Śląska ^^.
Boryn pisze:ja szczerze muszę tylko 60 km. podjechać
Ja koło setki ;p.
Tia, napewno się spotkamy, jak znajde kogoś, z kim jechać ^^.
Nie...jak wrócicie to mozecie mi powiedzieć jak było...ja mam noge w gipsie, wiec nie miałm jak iśc...peszek...Łeeeeeeeee...
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Byłem, zwiedziłem, z pomocą Wodorsta, dla niego wielkie uszanowanie w mojej osobie, bo z własnej osobie oprowadził mnie po Wrocławiu i przyprowadził mnie na miejsce, jeżeli chodzi o konwent, to wobec mojej osoby trochę zły był, za duże kolejki były w Console room, drugą rzeczą było, że sam przebywałem na konwencie, zgadałem się z ekipą z Inner World, ale nie dało mnie to, tego czegoś, aby pozostać na koniec konwentu... Wielkie dzięki dla Wodorsta, bo bez niego bym sobie nie poradził, nie zapomnę mu tego i idziś także pogadaliśmy sobie na własne tematy, ogólnie było dobrze - lipton, że sam przebywałem na terenie szkoły.