2008/2009

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

2008/2009

Postautor: Wertyp » 30 grudnia 08, 17:15

Happy New Year, everyone!
Rok 2008 powoli dogorywa, już wkrótce zastąpi go młokos znany jako 2009.
Pomyślałem, że wypadałoby z tego powodu założyc jakiś temacik, w którym moglibyśmy to i owo napisac, co myślimy o ubiegłym roku, jak i o jego nadchodzącym następcy.
Może to byc cokolwiek. Podsumowanie roku 2008, postanowienia noworoczne, rzeczy, na które czekacie w 2009... Co wam przyjdzie do głowy :)
Mi w tej chwili do głowy nie przychodzi nic, więc napiszę moje przemyślenia później. Resztę zostawiam wam, samotni wędrowcy przemierzający skostniałe pustkowia tego forum...
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 30 grudnia 08, 18:21

Hmm.. na razie nie wiem co napisać..

Może żeby forum było bardziej aktywne w nowym roku x]
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 30 grudnia 08, 19:49

Może w nowym roku wydadzą Fejble(Fable)2 na PeCeta...Taa, co do aktywności to sie zgadzam, aktywność tutaj wynosi 0,5%.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 31 grudnia 08, 11:41

Cóż... Rok 2008 był bardzo pomieszany. Sporo się w moim życiu wydarzyło - dużo dobrych rzeczy, tyleż samo złych. Mimo wszystko myślę, że będę go dobrze wspominał.
Co do 2009... Najbardziej czekam zdecydowanie na nową płytę U2 i ich koncert w Polsce. Jako oddany fan potnę się, jeśli mnie tam nie będzie :D
No i ja również mam nadzieję, że nasze forum odżyje. Żeby tak Nintendo wreszcie zauważyło Polskę na mapie :)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 31 grudnia 08, 12:21

Jak dla mnie to rok 2008 to po prostu śmiech na sali. I wątpie by 2009 był lepszy. Chyba, że pewna osoba nagle umrze na zawał, ale to jest raczej niemożliwe.
Gruszek na wierzbie się nie spodziewam, aczkolwiek miłoby było, gdyby było wiadomo coś więcej o nowej Zeldzie. Hmh.

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 3 stycznia 09, 09:40

2008...ech, sobie gratuluje uwolnienia sie z toksycznej wiezi, reszte przemilczmy ;/
Tamten byl nudno-emo i ten bedzie taki sam. Nic sie raczej nie zmieni, niestety.
Wogole to nawet w tym roku nie czulam tego OMG NOWY ROK!1111 klimatu. Kolejny rok, kolejna masa takich samych dni.....szarych i pustych.
("GAWD", teraz naprawde brzmie jak rasowe emo :lol: ).
Forum to i ja wiekszej aktywnosci zycze xDD
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 stycznia 09, 09:17

Ten rok był... Słaby. Mało przyjemności, zaś dużo nieprzyjemności, chyba najwięcej jak dotąd. Myślę, że teraz może być lepiej, ale czy będzie... Czas pokaże.
Deedlith_Anthy pisze:Wogole to nawet w tym roku nie czulam tego OMG NOWY ROK!1111 klimatu. Kolejny rok, kolejna masa takich samych dni.....szarych i pustych.

W tym roku, przeciwnie do poprzedniego, czułem klimat świąt i nowego roku. Co prawda nie przeżywałem sylwka tak właśnie supermegałałczadnowyrokomg, ale przynajmniej pobawiłem się trochę z dziewczyną i pierwszy raz potańczyłem z nią.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 5 stycznia 09, 20:25

Hmm... trudno to ocenić :) Sporo zmian pozytywnych w życiu (zdrowszy styl odżywiania, życia, nowe, wspaniałe znajomości... Dużo by wymieniać :) ). Jednak... No, jakoś uleciała mi jakakolwiek ochota do grania, niezależnie w co (pomijając NDS, tu jest lepiej) ...
A szkoda :x

Ps. Wspominałem już, że sprzedaję Wii? ;s
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „OFF Topic”