Cześć.To znowu ja.Założyłem temat Sport.Piszesz tu o wszystkim związanym ze Sportem.Wyniki ulubiony klub największe rozczarowanie kontuzję i najlepsze mecze jakie widzieliście.Najnowsza informacja o jakiej słyszałem to kontuzja Marcina Wasilewskiego.
KONTUZJA WASILEWSKIEGO
Następne co powiem to ulubiony mecz.Moim zdaniem najlepszy mecz jaki widziałem w nogę to mecz Niemcy 0:2 Włochy
A w piłkę ręczną ulubiony mecz jaki widziałem to Polska 31 : 30 Norwegia
Polska:Norwegia
Niemcy:Włochy
Sport
Moderator: Moderatorzy
Kiedyś aktywnie uprawiałem parkour ( codzienne treningi po 3-4h, przez 4 lata ), ale dałem sobie spokój.
Powód? Dwie kontuzje. Nawykowe zwichnięcie lewego barku, które jest leczone chirurgicznie+ 2 złamania potrafią zdemotywować. Teraz to biegam na długie odległości i od czasu do czasu pływam.
Co do sportów drużynowych.. To nie dla mnie.
. Nie lubię piłki nożnej, ręcznej ani siatkówki. Chociaż koszykówka jest w miarę fajna, ale niezbyt popularna w Polsce.
Powód? Dwie kontuzje. Nawykowe zwichnięcie lewego barku, które jest leczone chirurgicznie+ 2 złamania potrafią zdemotywować. Teraz to biegam na długie odległości i od czasu do czasu pływam.
Co do sportów drużynowych.. To nie dla mnie.

Ja jeżdze na deskorolce i sporadycznie gram w piłke nożną, niestety studia dzienne i praca w nocy ograniczają mój czas. Co do deskorolki odsyłam do tematu: http://zelda.com.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1789
Są tam moje filmy jak by ktoś chciał obejrzeć.
Są tam moje filmy jak by ktoś chciał obejrzeć.

amadis pisze:Co do sportów drużynowych.. To nie dla mnie.. Nie lubię piłki nożnej, ręcznej ani siatkówki. Chociaż koszykówka jest w miarę fajna, ale niezbyt popularna w Polsce.
Ja tak samo

Dobra ja ze sportów to:pływam,uprawiam szermierkę (to naprawdę fajny sport

Umiem jeszcze pływać kajakami,optymistkami,topazami,kajakami sportowymi, gram troszkę w tenisa i trochę uprawiam łucznictwo (no patrzcie jak to te obozy sportów wodnych kształcą

Sport bynajmniej moją pasją nie jest. Jeśli już, to lubię jeździć na rowerze i pływać kajakiem (jeśli zdarzy się okazja). No i pływać, chociaż ostatnio mocno spadła mi forma. W dzieciństwie bardzo lubiłem hulajnogę i rolki, ale na tych drugich szło mi mocno średnio.
Czasem zdarzy mi się też trochę pobiegać po okolicy, chociaż joggingiem bym tego chyba nie nazwał.
Same here. W siatkówkę i nogę kompletnie nie umiem grac - i chociaż w tej drugiej jeszcze jakoś radzę sobie na obronie, tak pierwsza to w moim wykonaniu horror i terror. Unikam jej jak tylko mogę. Z koszykówką jest już lepiej - w dzieciństwie moim idolem był Michael Jordan, przez co bardziej polubiłem ten sport i tak mi zostało
Czasem zdarzy mi się też trochę pobiegać po okolicy, chociaż joggingiem bym tego chyba nie nazwał.
amadis pisze:Co do sportów drużynowych.. To nie dla mnie.. Nie lubię piłki nożnej, ręcznej ani siatkówki. Chociaż koszykówka jest w miarę fajna, ale niezbyt popularna w Polsce.
Same here. W siatkówkę i nogę kompletnie nie umiem grac - i chociaż w tej drugiej jeszcze jakoś radzę sobie na obronie, tak pierwsza to w moim wykonaniu horror i terror. Unikam jej jak tylko mogę. Z koszykówką jest już lepiej - w dzieciństwie moim idolem był Michael Jordan, przez co bardziej polubiłem ten sport i tak mi zostało

~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
Gram w piłkę nożną i siatkę amatorsko. Zawsze zastanawiałem się nad rozpoczęciem treningów piłki nożnej w jakimś klubie, ale kręgosłup nie do końca pozwalał. Aktualnie dręczy mnie kontuzja prawego kolana, ale mimo to gram w piłkę, bo to moja pasja. Gram na różnych turniejach szkolnych i amatorskich w piłkę nożną, ręczną i siatę. Ponadto jeżdżę na rowerze, czasem biegam.