Ja jestem. x333
edit by Ali:
Taka stara użytkowniczka, a nie potrafi dobrze skonstruować nazwy tematu

Moderator: Moderatorzy
]ganon pisze:
PS:NARESZCIE WRÓCIŁAŚ DA.
Zero pisze:Go cut urself =/
Masiwy pisze:ehe... czytałem coś o emo niedawno ze samookaleczenie to tatułarz na cale życie coś w tym stylu...
Amek pisze:Ludzie, a nawet większość tych którzy uznają się za 'emo', tak naprawdę nie wiedzą co to znaczy.
Deedlith_Anthy pisze:Emo jest boskie, a 90 procent ludzi, którzy uważają, że nie jest, nawet nie wiedzą, o czym mówią i sądzą że emo to cięcie się i My Chemical Romance.
Mój post miał być właśnie taką aluzją do osób wypowiadających się na tematy, o których nie mają pojęcia, wykładu nie musisz robić, bo trochę(niewiele, bo niewiele, ale jednak) o emo czytałem. I wcale nie uważam, że są boscy, subkultura jak subkultura ;xZero pisze:Go cut urself =/
Zero pisze:Deedlith_Anthy pisze:Emo jest boskie, a 90 procent ludzi, którzy uważają, że nie jest, nawet nie wiedzą, o czym mówią i sądzą że emo to cięcie się i My Chemical Romance.Mój post miał być właśnie taką aluzją do osób wypowiadających się na tematy, o których nie mają pojęcia, wykładu nie musisz robić, bo trochę(niewiele, bo niewiele, ale jednak) o emo czytałem. I wcale nie uważam, że są boscy, subkultura jak subkultura ;xZero pisze:Go cut urself =/
MasterLink pisze::arrow: Załóżcie na to odpowiedni temat, bo robicie off-topa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości