Nowy adres i serwer dla Zelda Central?
Moderator: Moderatorzy
Ja zawsze wchodzę na stronę używając adresu zelda.prv.pl a co do tych zaproponowanych przez Piotra to zelda.com.pl. Na samej stronie brakuje większej ilości newsów moim zdaniem. Czasem coś podrzucę, ale jak spojrzeć na zagraniczne portale można zobaczyć że pojawia się nowy news praktycznie co drugi dzień szczególnie teraz przed wydaniem TLoZ:SS.
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Oczywiście
Mam już spisaną ogromną listę zmian. Część rzeczy zacząłem już wdrażać na nowym serwerze. Wykupiłem już adres dla strony. Dzwoniłem do Gry-Online.pl i już wszystko z nimi ustaliłem
Prawdopodobnie ruszę "z kopyta" od niedzieli, bo teraz uczę się do egzaminu i mam dużo roboty w pracy.
Mam już spisaną ogromną listę zmian. Część rzeczy zacząłem już wdrażać na nowym serwerze. Wykupiłem już adres dla strony. Dzwoniłem do Gry-Online.pl i już wszystko z nimi ustaliłem
Prawdopodobnie ruszę "z kopyta" od niedzieli, bo teraz uczę się do egzaminu i mam dużo roboty w pracy.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
-
- VIP