zelda kit
Moderator: Moderatorzy
Eee..mogę sie nie wypowiadac na ten temat? albo dobra...kicz, kicz i jeszcze raz kicz.Człowieku nie obchodzi mnie że masz 11 lat i jeszzce nie rysujesz jak profesjonalista, ale na cholere to komu, zreszta i tak wątpie zęby kogokolwiek to zainteresowało...
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dobra, ale gdzie ten upgrade co miał być w zeszły czwartek?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
ooo...to uzupełniasz to jeszcze o animacje? normalnie postęp ale mam prośbe, streść sie troszke z pracami nad tym bio niemogę sie doczekać aż wkońcu to zobacze ':P
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Nie jeździjcie tak po nim:) Chłopak sie stara. Nie zabijajcie w ludziach chęci tworzenia-wiadomo, że nie każdy od razu idealnie rysuje, trzeba się nauczyć. To są pierwsze próby dopiero, ale nie musicie od razu tak jeździć po nim:P Jeszcze się załamie i przestanie.
Każdy kiedyś zaczynał. KAŻDY. I po każdym można sobie pojeździć. Tylko że to jest miłe, kiedy jeździ się po kimś...Ale jak jest się objeżdżaną osobą-to już nie.
Praca nie jest idealna-przydałoby się ją doszlifować, żeby postacie były bardziej podobne do siebie. Jak to podciągniesz to będzie super Trzymam kciuki za Ciebie.
No i czekam na animacje!
Każdy kiedyś zaczynał. KAŻDY. I po każdym można sobie pojeździć. Tylko że to jest miłe, kiedy jeździ się po kimś...Ale jak jest się objeżdżaną osobą-to już nie.
Praca nie jest idealna-przydałoby się ją doszlifować, żeby postacie były bardziej podobne do siebie. Jak to podciągniesz to będzie super Trzymam kciuki za Ciebie.
No i czekam na animacje!
She's got everything I need, pharmacy keys
- master sword
- Goron
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
A, to też fajnie Nie zapomnij pokazać nam ich.
Master Sword, a w co tu wierzyć?
On myśli, że to chodzi o to, że z Zeldą jest jakiś kit .... Rozumiesz? KIT, podpunkt. 2>.> /Mr.M
Cóż, faktycznie "kit" brzmi dość dwuznacznie. Tego ukrytego sensu nie zauważyłam...Dziękuje za uświadomienie mnie ^_^
Master Sword, a w co tu wierzyć?
On myśli, że to chodzi o to, że z Zeldą jest jakiś kit .... Rozumiesz? KIT, podpunkt. 2>.> /Mr.M
Cóż, faktycznie "kit" brzmi dość dwuznacznie. Tego ukrytego sensu nie zauważyłam...Dziękuje za uświadomienie mnie ^_^
Ostatnio zmieniony 7 lipca 07, 14:15 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 3 razy.
She's got everything I need, pharmacy keys