Ganon pisze:Jak bede odblokowany to obiecuje ze juz nigdy nie bede spamowac i zakladac beznadziejnych tematów. Proszę.
Prośba o odbanowanie
Moderator: Moderatorzy
Prośba o odbanowanie
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 70, 01:00 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem na NIE. Ganon sam zaszedł mi za skórę i zasłużył na tą karę. Nasz serwis i tak jest baardzo tolerancyjny dla różnych użytkowników. Na innym forum w ciągu kilku minut dostałby bana za swoje zachowanie.
Poza tym nie wierzę w coś takiego jak nagła zmiana zachowania, co w wypadku ko1n87 ma swoje potwierdzenie.
Poza tym nie wierzę w coś takiego jak nagła zmiana zachowania, co w wypadku ko1n87 ma swoje potwierdzenie.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Witam, przed chwilą rozmawiałem z Ganonem i prosił mnie, abym pokazał wam jakiego wykonał surva, pisząc cytatem:
Link do surva:
KLIK!
Jeżeli chodzi o moje zdanie dotyczące mnie, to się na ten temat nie wypowiadam , ponieważ sam mu wystawiłem 3 warna. Jeżeli chodzi o ankietę, to zróbmy limit czasowy, znaczy głosujcie do Poniedziałku (12.01.09), zachęcam brania udziału w ankiecie, bo trzeba to jakoś rozstrzygnąć.
Pozdrawiam:
Boryn
Po prostu lubię ZC, a ktoś musi się za to wziąć. A w ogóle żeby forum się rozwijało i żeby było aktywniejsze.
Link do surva:
KLIK!
Jeżeli chodzi o moje zdanie dotyczące mnie, to się na ten temat nie wypowiadam , ponieważ sam mu wystawiłem 3 warna. Jeżeli chodzi o ankietę, to zróbmy limit czasowy, znaczy głosujcie do Poniedziałku (12.01.09), zachęcam brania udziału w ankiecie, bo trzeba to jakoś rozstrzygnąć.
Pozdrawiam:
Boryn
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Ganon pisze:a ktoś musi się za to wziąć
Zabrzmialo to dosc dwuznacznie... :/
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie: