Propozycje zmian na forum i stronie

Piszcie tu o swoich uwagach dotyczących forum.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 23 sierpnia 10, 19:06

MasterLink pisze:- Dział o Link’s Crosbow Training i Zelda G&W na stronie głównej
- Dział o OoT 3D na stronie głównej (no chyba że będzie złączony ze zwykłym działem OoT).
- Może jakiś chat ZC?

- Zebranie chętnych na uzupełnianie poszczególnych działów ZC: XxXRafioXxX napisał 2 część solucji Snowpeak Ruins do TP, ja uzupełniłem dział o SC2 i uzupełniłem jeszcze kilka działów o kilka informacji.

We wszystkich z tych rzeczy jestem jak najbardziej na tak. A szczególnie jeśli chodzi o link crosbow training

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 23 sierpnia 10, 19:22

MasterLink pisze:Dział o Link’s Crosbow Training i Zelda G&W na stronie głównej

Myslę że to bardzo dobry pomysł. Zastanawiał bym się jedynie do którego przydzielić Zelda G&W.
MasterLink pisze:Może jakiś chat ZC
Podejrzewam że umarł by śmiercią naturalną ponieważ w shoucie i tak pisze sporadycznie kilka osób naraz, ale spróbować warto.
MasterLink pisze:Zebranie chętnych na uzupełnianie poszczególnych działów

Także o tym myślałem ale potem stwierdziłem ( nie wiem czy słusznie ) żeby zostawić to jednak inwencji userów. Zawsze to lepiej kiedy ktoś coś zrobi od siebie a nie żeby się prosić.
MasterLink pisze:Nie jestem pewien czy jeszcze nokash nie będzie czegoś uzupełniać
Cierpliwości :)
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 23 sierpnia 10, 19:29

Z tym chatem proponuję poczekać, aż więcej 13-latków przybędzie ;p.
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 sierpnia 10, 19:50

Pewnie nie obyłoby się wtedy bez spamu.

nokash pisze:Także o tym myślałem ale potem stwierdziłem ( nie wiem czy słusznie ) żeby zostawić to jednak inwencji userów. Zawsze to lepiej kiedy ktoś coś zrobi od siebie a nie żeby się prosić.

Właśnie dlatego prawie nikt się nie zgłasza.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 23 sierpnia 10, 19:54

sEbeQ13 pisze:Z tym chatem proponuję poczekać, aż więcej 13-latków przybędzie ;p.

Jest tylko jeden 13 latek : P.
Reszta z tych młodych to ja i Kruppol

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 23 sierpnia 10, 19:58

Ja chętnie mogę pisać te materiały do TP, ale z racjii braku Wii musiałbym korzystać z videotutoriali i dostępnych angielskich solucji xD.

Jeżeli chcecie, mogę się tego podjąć.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 sierpnia 10, 20:02

Amek pisze:Ja chętnie mogę pisać te materiały do TP, ale z racjii braku Wii musiałbym korzystać z videotutoriali i dostępnych angielskich solucji xD.

No, też pisałem większość z videotutoriali, bo nie chce mi się jednocześnie grać i pisać, poza tym trwa to o połowę krócej.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 23 sierpnia 10, 20:07

No dobra, to zabieram się do roboty.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 23 sierpnia 10, 20:11

Ja jak piszę solkę do PH to gram zarazem.Niedługo skończę 3 świątynie.Wakacje przerwały moją pracę.Jestem za czatem ZC oraz za działem LCT ale nie za Zelda GW nie.Jakoś nie wiem o czym tam byśmy pisali.To jest tylko mały gadżet który nie ma prawie nic wspólnego z Zeldą.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 10, 22:42 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 23 sierpnia 10, 22:58

Dzięki wielkie za te avatary, wreszcie nie muszę się męczyć przy zmniejszaniu :)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 23 sierpnia 10, 23:04

MasterLink pisze:Dział o OoT 3D na stronie głównej (no chyba że będzie złączony ze zwykłym działem OoT).

Póki co o OoT 3D wiemy tyle co nic :P Myślę, że podpięcie jej do zwykłego działu OoT będzie najlepszy rozwiązaniem (tak jak zrobiliśmy to z Master Questem), gdyż te gry pewnie nie będą się jakoś specjalnie różnić.

MasterLink pisze:Dział o Link’s Crosbow Training i Zelda G&W na stronie głównej

Oczywiście można to zrobić, tylko trzeba się zastanowić w jakiej formie. Czy rozdzielić te tytuły i starać się pisać o nich po kilka artykułów, czy może zrobić dział "Spin-offy" (nazwa rzucona na szybko, aby wyjaśnić tylko ideę) i tam każdej z takich gierek poświęcić jeden artykuł, bo chyba wiele o nich napisać się nie da...

MasterLink pisze:- Może jakiś chat ZC?

Był kiedyś czat na stronie. Nikt z niego nie korzystał. A przynajmniej ja tam nikogo zastać nie mogłem. No po za sytuacją gdy raz zaprosiłem wszystkich na rozmowę z adminem konkretnego dnia o konkretnej godzinie :P
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 23 sierpnia 10, 23:10

PiotrW pisze:No po za sytuacją gdy raz zaprosiłem wszystkich na rozmowę z adminem konkretnego dnia o konkretnej godzinie :P

Taka rozmowa z adminem, to czasem dobry pomysł na integrację z użytkownikami. Mimo, że czasochłonny itd ;p.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 sierpnia 10, 12:00

Widzę, że znowu ktoś mnie źle zrozumiał bo mówiłem o działach LCT i ZG&W na stronie. Na forum są już tematy o tych grach i to powinno wystarczyć.

PiotrW pisze:Czy rozdzielić te tytuły i starać się pisać o nich po kilka artykułów, czy może zrobić dział "Spin-offy" (nazwa rzucona na szybko, aby wyjaśnić tylko ideę)

Właśnie myślałem żeby były po prostu w dziale inne gry. W sumie teraz sam nie wiem. Jednak kilka artykułów dałoby się z tych gier stworzyć.

PiotrW pisze:Był kiedyś czat na stronie. Nikt z niego nie korzystał.

No to raczej odpada.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 24 sierpnia 10, 21:25

Zauważyłem że widać teraz wszystkich z redakcji tym samym kolorem.Moim zdaniem poprzednio było lepiej.Było widać kto jest kom w redakcji a nie tak jak teraz.To jest oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie. :)
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 24 sierpnia 10, 21:28

ganon pisze:Było widać kto jest kom w redakcji a nie tak jak teraz.To jest oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie.

Nikt ci nie broni mieć własnego zdania. Ale teraz też wiadomo kto jest w redakcji a kto nie. Wejdź do grupy to sam się przekonasz ;).
Obrazek

Wróć do „O forum”