Czy uważasz, że ko1n87 powinien zostać odbanowany?

Piszcie tu o swoich uwagach dotyczących forum.

Moderator: Moderatorzy

Czy ko1n87 powinien być odbanowany ?

TAK
9
39%
NIE
10
43%
NIE MAM ZDANIA
4
17%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Czy uważasz, że ko1n87 powinien zostać odbanowany?

Postautor: Mr.M » 8 grudnia 07, 22:52

Wasz kolega ko1n87 poprosił mnie, żebym zdjął mu bana. Jako że więcej Wam on zawinił (te ostatnie wyskoki...) , to daję wam możliwość zagłosowania, jak mają się potoczyć jego losy :)
Sam, póki co, od głosu się wstrzymam , żeby nie nakładać na was jakiejś presji ;)
Głosowanie jest tajne, więc tylko ten kto chce, może pisać jak zagłosował :)
Aha, jeszcze jedno - temat po ustaleniu wyników [ankieta] zostanie prawdopodobnie usunięty (lub tylko zamknięty, w ostateczności :P) .
A więc... Serdecznie Was proszę, głosujcie!

Pozdrowienia.
Mr.M
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 8 grudnia 07, 22:56

Nie wstydzę się powiedzieć, że uważam, że głupotę należy tępić i w najbliższym terminie nasz kolega raczej nie powinien zostać ponownie wpuszczony na forum. Jego wyskoki strasznie mnie wkurzyły, ba, wręcz zniesmaczyły i dostał zasłużoną karę.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 8 grudnia 07, 23:14

Mi w zasadzie koln87 w niczym nie zawinił - po prostu niech przeprosi wszystkich tych, których w jakiś sposób uraził swoimi wybrykami. Dajcie chłopakowi jeszcze jedną szansę. :wink:
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 9 grudnia 07, 08:17

MasterLink pisze:Mi w zasadzie koln87 w niczym nie zawinił - po prostu niech przeprosi wszystkich tych, których w jakiś sposób uraził swoimi wybrykami. Dajcie chłopakowi jeszcze jedną szansę. :wink:

Mam dokładnie te same zdanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 9 grudnia 07, 08:53

Jako jeden z modertaorów, także uważam, że powinno mu się dać ostatnio szanse, chłopak mnie nie obraził, ale obraził innych np. Wondercrow, ale jak by on ją przeprosił i innych userów, to by mogło mu się to wybaczyć... :P Więc głosuje na to, aby zdjąć mu kare.
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Malonka
Zora
Zora

Postautor: Malonka » 9 grudnia 07, 11:09

No bez jaj zboczeńca wpuszczać na forum ... :neutral:
EDIT :
No po dłuższym zastanowieniu każdemu należy się ostatnia szansa :wink:
Ale jeden wybryk i banicja :D
Ostatnio zmieniony 9 grudnia 07, 13:27 przez Malonka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 9 grudnia 07, 12:00

Chyba nie jest zboczeńcem lecz tylko młodym napaleńcem któremu testosteron uderza do głowy
Myślę że szansa się należy pod warunkiem że będzie sie mieścił w skromnym gardle, zawężając swoje wypowiedzi do wynikających z tematu, komentarzy. Bez wymądrzania się bez błazeństwa udawania kogoś lepszego, pozerstwa, i bez podsteksów seksistowskich, którymi to własnie zasłuzył na bana. Mi osobiście nic nie zrobił, ani grzeje ani ziębi mnie On.
Szansa się należy, żeby tylko to nie spowodowało marszu innych zbanowanych po rozum do głowy bo zrobi się obora.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 grudnia 07, 13:49

Hm...To może i innych odbanować? Jak jemu, to i innym. Zawinił to zawinił, ban się należał-i imo powinien zostać. No chyba, że robimy masowe zadośćuczynienie i kasujemy bany, osty wszystkim, którzy przeproszą :roll:
Facet zachowywał się ordynarnie, i nie mówię tylko o wiadomych tekstach...Choćby moja "dyskusja" z nim w wiadomym temacie. Ale chcecie, odbanowujcie go....Obawiam się, że prędzej czy później sytuacja się powtórzy. Ale jeśli nie, to zwracam honor.
She's got everything I need, pharmacy keys

Wróć do „O forum”