Wasz kolega ko1n87 poprosił mnie, żebym zdjął mu bana. Jako że więcej Wam on zawinił (te ostatnie wyskoki...) , to daję wam możliwość zagłosowania, jak mają się potoczyć jego losy
Sam, póki co, od głosu się wstrzymam , żeby nie nakładać na was jakiejś presji
Głosowanie jest tajne, więc tylko ten kto chce, może pisać jak zagłosował
Aha, jeszcze jedno - temat po ustaleniu wyników [ankieta] zostanie prawdopodobnie usunięty (lub tylko zamknięty, w ostateczności ) .
A więc... Serdecznie Was proszę, głosujcie!
Pozdrowienia.
Mr.M
Czy uważasz, że ko1n87 powinien zostać odbanowany?
Moderator: Moderatorzy
Nie wstydzę się powiedzieć, że uważam, że głupotę należy tępić i w najbliższym terminie nasz kolega raczej nie powinien zostać ponownie wpuszczony na forum. Jego wyskoki strasznie mnie wkurzyły, ba, wręcz zniesmaczyły i dostał zasłużoną karę.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mi w zasadzie koln87 w niczym nie zawinił - po prostu niech przeprosi wszystkich tych, których w jakiś sposób uraził swoimi wybrykami. Dajcie chłopakowi jeszcze jedną szansę.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
No bez jaj zboczeńca wpuszczać na forum ...
EDIT :
No po dłuższym zastanowieniu każdemu należy się ostatnia szansa
Ale jeden wybryk i banicja
EDIT :
No po dłuższym zastanowieniu każdemu należy się ostatnia szansa
Ale jeden wybryk i banicja
Ostatnio zmieniony 9 grudnia 07, 13:27 przez Malonka, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba nie jest zboczeńcem lecz tylko młodym napaleńcem któremu testosteron uderza do głowy
Myślę że szansa się należy pod warunkiem że będzie sie mieścił w skromnym gardle, zawężając swoje wypowiedzi do wynikających z tematu, komentarzy. Bez wymądrzania się bez błazeństwa udawania kogoś lepszego, pozerstwa, i bez podsteksów seksistowskich, którymi to własnie zasłuzył na bana. Mi osobiście nic nie zrobił, ani grzeje ani ziębi mnie On.
Szansa się należy, żeby tylko to nie spowodowało marszu innych zbanowanych po rozum do głowy bo zrobi się obora.
Myślę że szansa się należy pod warunkiem że będzie sie mieścił w skromnym gardle, zawężając swoje wypowiedzi do wynikających z tematu, komentarzy. Bez wymądrzania się bez błazeństwa udawania kogoś lepszego, pozerstwa, i bez podsteksów seksistowskich, którymi to własnie zasłuzył na bana. Mi osobiście nic nie zrobił, ani grzeje ani ziębi mnie On.
Szansa się należy, żeby tylko to nie spowodowało marszu innych zbanowanych po rozum do głowy bo zrobi się obora.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Hm...To może i innych odbanować? Jak jemu, to i innym. Zawinił to zawinił, ban się należał-i imo powinien zostać. No chyba, że robimy masowe zadośćuczynienie i kasujemy bany, osty wszystkim, którzy przeproszą
Facet zachowywał się ordynarnie, i nie mówię tylko o wiadomych tekstach...Choćby moja "dyskusja" z nim w wiadomym temacie. Ale chcecie, odbanowujcie go....Obawiam się, że prędzej czy później sytuacja się powtórzy. Ale jeśli nie, to zwracam honor.
Facet zachowywał się ordynarnie, i nie mówię tylko o wiadomych tekstach...Choćby moja "dyskusja" z nim w wiadomym temacie. Ale chcecie, odbanowujcie go....Obawiam się, że prędzej czy później sytuacja się powtórzy. Ale jeśli nie, to zwracam honor.
She's got everything I need, pharmacy keys