Loffciam firefoxa, jednakże z powodu swej otyłości, musieliśmy się rozstać. Już kiedyś próbowałem się zakumplować z chromowanym, nawet całkiem dobrze się dogadywaliśmy, ale nasze drogi się rozeszły z powodu pewnych nieporozumień. Teraz, nasze drogi ponownie się skrzyżowały, jak i również część ze starych problemów. Oto jeden z nich:
Chrome akutalny (i starszy też):
Firefox 5 (i każden jeden):
Już jakiś czas temu o tym wspominałem, jednakże nie otrzymałem żadnego "oficjalnego" (;p) odezwu. Jakby nie patrzeć, pare lat minęło i mimo iż ZC nie przędzie tak jak kiedyś, to wciaż jedno z moich ulubionych forów (jak mnie wkurwiają grupki forumowe...) i nie chciałbym się z nim rozstawać. Bo z serią na pewno nie będę. Może to nie jest jakiś poważny problem czy błąd - ale zawsze będzie mnie to wnerwiać kiedy będę zjeżdzał na sam dół, czyli pewnie kilka razy dziennie.
Problem z wyświetlaniem
Moderator: Moderatorzy
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tak na szybko rzuciłem na to okiem, ale nie znalazłem rozwiązania. Już nie pamiętam kiedy ostatnio robiłem layouty na tabelkach
Przyjrzę się temu trochę później, może po wtorku (egzaminach) zanim wyjadę na upragnione wakacje.
W razie czego przypomnij mi ;P
Przyjrzę się temu trochę później, może po wtorku (egzaminach) zanim wyjadę na upragnione wakacje.
W razie czego przypomnij mi ;P
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Opera to zło! Jako programista js proszę Was, nie używajcie jej
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |