Gdzie kupujecie Zeldy?

Tu piszemy o wszystkim co jest tworzone przez prawdziwych fanów Zeldy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Trociniak
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Trociniak » 29 sierpnia 13, 15:24

sEbeQ13 pisze:Albo kupić wersję cyfrową na 3DSie.

No niby tak, ale cyfrowa dystrybucja (często w cenie nośnika)... każdy woli fizyczne nośniki, pudełka... :D Mam OOT zakupioną w eShopie i nie czuję się jakbym był w jej posiadaniu.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 1 września 13, 13:23

Trociniak pisze:
sEbeQ13 pisze:Albo kupić wersję cyfrową na 3DSie.

No niby tak, ale cyfrowa dystrybucja (często w cenie nośnika)... każdy woli fizyczne nośniki, pudełka... :D Mam OOT zakupioną w eShopie i nie czuję się jakbym był w jej posiadaniu.

Zależy jaki tytuł. Oczywiście grzech nie mieć pudełka do swojej zeldy ale inne gry to już kwestia gustu. Mam zeldę w pudełku ale mam picrossa z eshopu. Co prawda wyszedł tylko tam ale w pudełku bym nie kupił.
I tu jest okazja. Fajny stan. Komplet. Polska dystrybucja za małe sianko.
http://allegro.pl/the-legend-of-zelda-t ... 96381.html
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 4 września 13, 18:49

Obrazek

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 25 października 13, 18:54

Wysyłam, bo wydaje mi się, że dość tanio, a może pomóc w dopełnieniu kolekcji: http://allegro.pl/the-legend-of-zelda-t ... 94753.html

Oprócz tego dosyłam to, może się komuś poszczęści, a na pewno zakup nie do pożałowania. OSTRZEGAM: WERSJA GERMAN.
http://allegro.pl/zelda-a-link-to-the-p ... 55302.html

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 25 października 13, 19:58

Niemiecka? Jedyną Zeldę którą kocham w wersji Niemieckiej(jak pewnie Nokash i inni starzy fani) to Link's Awakening! :D
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 26 października 13, 17:08

ganon pisze:Niemiecka? Jedyną Zeldę którą kocham w wersji Niemieckiej(jak pewnie Nokash i inni starzy fani) to Link's Awakening! :D

Faktycznie pierwsza moja zelda to LA niemiecka i to od niej się zaczęło ale akurat niemieckiego języka nie nawidzę. Przechodziłem ją na czuja :). Wolę angielski.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Bombadil
Kokiri
Kokiri

Postautor: Bombadil » 27 października 13, 09:39

nokash pisze:
ganon pisze:Niemiecka? Jedyną Zeldę którą kocham w wersji Niemieckiej(jak pewnie Nokash i inni starzy fani) to Link's Awakening! :D

Faktycznie pierwsza moja zelda to LA niemiecka i to od niej się zaczęło ale akurat niemieckiego języka nie nawidzę. Przechodziłem ją na czuja :). Wolę angielski.

Może właśnie to tak zawsze działa. Ja miałem dokładnie tak samo. Co prawda ja kupiłem Zeldę LA myśląc, że jest po angielsku (ktoś nie zaznaczył na aukcji). Okazało się jednak, że to wersja German. Była to moja trzecia gra na Gameboya Color (który był jednocześnie moją pierwszą konsolą) oraz pierwsza Zelda w ogóle.

[ Dodano: 6 Styczeń 14, 11:34 ]
Być może Was zainteresuje: http://allegro.pl/the-legend-of-zelda-o ... 38570.html.
Aktualnie nie na mój portfel

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 1 sierpnia 14, 13:22

Ja kupuję na allegro. Ale już nie bo rodzice mówią że zelda to głupia gra. Nie mam wyjścia muszę na emu grać. :cry:
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „Kącik fana”