Kogo Link kocha ?? ;*
Moderator: Moderatorzy
Kogo Link kocha ?? ;*
Jak myślicie w kim Link się podkochuje XD ??
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
W OoT, AoL, OoS/OoA-Zeldę
Zelda to jedyna dziewczyna, która według mnie pasuje do niego...
A czy kocha Ilię...Nie wiem, w TP nie grałam, czytałam tylko scenariusz.
I nie widać moim zdaniem, żeby Ilię bardzo kochał...Ja co prawda zawsze jestem po stronie Zeldy, ale spodziewałam się, że większość fanów sparuję Linka z Midną raczej niż Ilią.
Z dwojga złego to jest bardziej prawdopodobne(pomijając to, co pod koniec Midna zrobiła), a napewno mniej nudne.Ilia wydaje sie mi być raczej nudnym połączeniem Sarii i Malon(no offence Ilia fans
)....Chociaż tak czy siak jestem całym sercem za Zelinkiem.
No i jedna rzecz...Z własnego doświadczenia: Ilia nie byłaby do końca szczęśliwa z Linkiem...Bardzo boli bycie "mniejszą połową". Link jest przystojny, jest prawdziwym bohaterem-kimś cudownym, wokół kogo być może w Hyrule powstanie kult... A Ilia? Jest zwykłą, wiejską dziewczyną....Czułaby sie gorsza od Linka.
SPOILER
No i z tego co czytałam Link wyjeżdża ze swojej wioski na końcu gry, a Ilia siedzi smutna przy oknie-sama.

A czy kocha Ilię...Nie wiem, w TP nie grałam, czytałam tylko scenariusz.
I nie widać moim zdaniem, żeby Ilię bardzo kochał...Ja co prawda zawsze jestem po stronie Zeldy, ale spodziewałam się, że większość fanów sparuję Linka z Midną raczej niż Ilią.
Z dwojga złego to jest bardziej prawdopodobne(pomijając to, co pod koniec Midna zrobiła), a napewno mniej nudne.Ilia wydaje sie mi być raczej nudnym połączeniem Sarii i Malon(no offence Ilia fans

No i jedna rzecz...Z własnego doświadczenia: Ilia nie byłaby do końca szczęśliwa z Linkiem...Bardzo boli bycie "mniejszą połową". Link jest przystojny, jest prawdziwym bohaterem-kimś cudownym, wokół kogo być może w Hyrule powstanie kult... A Ilia? Jest zwykłą, wiejską dziewczyną....Czułaby sie gorsza od Linka.
SPOILER
No i z tego co czytałam Link wyjeżdża ze swojej wioski na końcu gry, a Ilia siedzi smutna przy oknie-sama.
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:No i jedna rzecz...Z własnego doświadczenia: Ilia nie byłaby do końca szczęśliwa z Linkiem...Bardzo boli bycie "mniejszą połową". Link jest przystojny, jest prawdziwym bohaterem-kimś cudownym, wokół kogo być może w Hyrule powstanie kult... A Ilia? Jest zwykłą, wiejską dziewczyną....Czułaby sie gorsza od Linka.
Ha! Ha! Link wyglada jak reklama worków na śmieci nie to co Ilia

- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Mi przeciwnie-Link wygląda ładnie,a Ilia nie za bardzo..No ale kwestia gustu.
Tak czy inaczej-Link jest uznanym bohaterem,a Ilia zwykłą dziewczyną...Albo by próbowała (prawdopodobnie-bezskutecznie) dorównać Linkowi,albo by w depresje popadła...Nie,Ilia powinna być z kimś innym- nie wiem kim,ale bliższym jej pod względem statusu społecznego...No i ktoś,kto nie będzie zagrożony.
Tak czy inaczej-Link jest uznanym bohaterem,a Ilia zwykłą dziewczyną...Albo by próbowała (prawdopodobnie-bezskutecznie) dorównać Linkowi,albo by w depresje popadła...Nie,Ilia powinna być z kimś innym- nie wiem kim,ale bliższym jej pod względem statusu społecznego...No i ktoś,kto nie będzie zagrożony.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Kaczor pisze:A tam, bzdury gadasz. To znaczy, że dziewczyna Pudziana musi być Stron Woman?
Nie.Ale jeśli ona nie ma żadnych sukcesów na koncie(niekoniecznie z tej samej dziedziny), a jej druga połówka jest podziwiana i kochana-to ona pomyśli że jest nie dość dobra, ładna,wartościowa itd.Tak,tak naprawde jest.
Saria....jak dziewczyna sama stwierdziła-oni należą do różnych światów. Saria raczej była jego drogą przyjaciółką...Na dziewczynę jest za mała^^"
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin