Tak, nareszcie udało mi się. To jest całkiem proste a ja się z tym męczyłem ajkby to był jakiś cud. Zapraszam na stronę http://www.rayman-3-komix.yoyo.pl/
Narazie jest ubogo, ale oczywiście bedzie się rozwijać. Mam nadzieje że przypadnie wam do gustu. Wszelkie uwagi mile widziane, zwłaszcze jeżdzące po mnie, musze wiedzieć co mam pozmieniać.
Userbar strony:
Button:
Jeszcze dojdzie sig na forum .
Jak możecie to rozreklamujcie tą stronę gdzie możecie i ile możecie .
Strona www.rayman-3-komix.yoyo.pl
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Strona www.rayman-3-komix.yoyo.pl
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 08, 18:29 przez sEbeQ13, łącznie zmieniany 3 razy.
Zapewne to pierwsza stworzona stronka przez ciebie (co trochę usprawiedliwia), ale - co mi się nie podoba ? Pierwszą sprawą jest serwer :/ Pełno reklam, ale w Polsce lepszego darmowego nie znajdziesz... Radziłbym poszukać w google jakiegoś darmowego zagranicznego serwera. Poza tym w niektórych artykułach zamiast polskich liter wyświetlają mi się kwadraciki (może to tylko u mnie, bo ostatnio dziwne rzeczy się dzieją z moim kompem ). Zapewne tworzyłeś w Front Page'u co też widać. Napracowałeś się, a przecież i tak najważniejsze na tej stronie są twoje komiksy.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych