The Link Adventures
Moderator: Moderatorzy
The Link Adventures
Cześć[glow=darkred][/glow] Może stworzymy taki internetowy komix o przygodach linka???Mam już 2 strony.Reszta już w naszych rękach. 

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Nasz kochany Link...Coś go obudziło!!!!!!! Ale co???Nagle zobaczył światło!! Żółte , promieniste światło.Przybliżało się do niego.Link wzią miecz po czym machną światło.Rozleciało się!Tak przynajmniej myślał Link dopóki Promień go nie uderzył!!!No cóż...Link wstał i pobiegł do Hyrule.Niestety pomylił drogę i pobiegł w nieznajome.Stała tabliczka a na niej napis: Herontaile(czytaj:Heroniteil).Spotkał tam dziwne stworzonko ! Coś jak duszek tyle że z metalowym młotem,szablowymi zębami i Miało około:650 metrów Hyrule.To nie tak dużo mówił sobie Link.Nie tak dużo.
Hmmm...Link pomyślał.Od ostatniej walki z Ganondorfem ,Link Uderzył Go Mieczem Mistrza.Ale nie ma teraz miecza mistrza tylko...Kokiri.Jak będzie walczył z potworem?Link wyją miecz i tarczę po czym podszedł do potwora i powiedział : GGGG...Cz Czy mmasz dobre zzamiary???I jjak sssię nazywasz??? Niestety mam złe zamiary dzieciaku od siedmiu skarpetek twoich,a nazywam się Kendodongo.Kendodong scisną Linka.Ghhbblekk...Fuj!Link wyskoczył z łap Kenadodonga i z całej siły uderzał go mieczem a po uderzeniu mieczem światłem które pozostało w mieczu.To powtórzył dwamaście razy.CDN.
[ Dodano: Pon 02 Sty, 2006 ]
Po uderzeniach Kendodongo padł.Ale wyszedł Skull Kid.Link powiedział: Skull !Co ty tu robisz?! Chyba że ...Maska Majory??? Nie,nie.To,to przecierz Miecz Mistrza!Zły miecz Mistrza!Ale...Skąd go masz???? Skull Kid powiedział: Mam.Zelda mi go dała.Dla ciebie.Tak myślę...Jak pokonałeś Kendodonga ???Ekh...Widzisz.Tego trochę tego tam.Eee...Powiedział Skull.Nie rozumiem.Nie ważne!Okej,masz misję.Te światło,to światło Twojego nowego wroga.Klazedorfa.Syna Ganondorfa.Ma złe zamiary.
Przepisałem z komixu na kompa.spróbuje zeskanować obrazki.tyle że pozniej.
Hmmm...Link pomyślał.Od ostatniej walki z Ganondorfem ,Link Uderzył Go Mieczem Mistrza.Ale nie ma teraz miecza mistrza tylko...Kokiri.Jak będzie walczył z potworem?Link wyją miecz i tarczę po czym podszedł do potwora i powiedział : GGGG...Cz Czy mmasz dobre zzamiary???I jjak sssię nazywasz??? Niestety mam złe zamiary dzieciaku od siedmiu skarpetek twoich,a nazywam się Kendodongo.Kendodong scisną Linka.Ghhbblekk...Fuj!Link wyskoczył z łap Kenadodonga i z całej siły uderzał go mieczem a po uderzeniu mieczem światłem które pozostało w mieczu.To powtórzył dwamaście razy.CDN.
[ Dodano: Pon 02 Sty, 2006 ]
Po uderzeniach Kendodongo padł.Ale wyszedł Skull Kid.Link powiedział: Skull !Co ty tu robisz?! Chyba że ...Maska Majory??? Nie,nie.To,to przecierz Miecz Mistrza!Zły miecz Mistrza!Ale...Skąd go masz???? Skull Kid powiedział: Mam.Zelda mi go dała.Dla ciebie.Tak myślę...Jak pokonałeś Kendodonga ???Ekh...Widzisz.Tego trochę tego tam.Eee...Powiedział Skull.Nie rozumiem.Nie ważne!Okej,masz misję.Te światło,to światło Twojego nowego wroga.Klazedorfa.Syna Ganondorfa.Ma złe zamiary.
Przepisałem z komixu na kompa.spróbuje zeskanować obrazki.tyle że pozniej.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No do czytania na sucho (bez obrazków) to sie niezbyt nadaje.... Fabuła.... No cóz, powiedziałbym że ciut za szybko leci, za duzo chcesz upchnąc, ja piszę fici, a nie komiksy, a w tych chyba akcja moze lecieć szybciej, reszty dopełniają rysunki, więc o ile te sa dobre to chyba będzie spoko.... Fabuła?? NIe wiem, pogubiłem sie, jak zobacze komiks to może ocenię.
a jakby wonsz boa zjadl pajonka to pajonk by ugryzl wonsza od wnentrza ?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
jak niemożesz wysłać załącznikiem to zpapraszam na www.imageshack.us