Przejmę obowiązki tłumacza.

Tu rozmawiamy o polskich wersjach gier.

Moderator: Moderatorzy

Xono Dragmire
Kokiri
Kokiri

Przejmę obowiązki tłumacza.

Postautor: Xono Dragmire » 2 lipca 06, 22:11

Jakby tu zacząc.Z powodu mojego zamiłowania do gier z serii Zelda i do języka angielskiego, chętnie mógłbym zająć sie tłumaczniem, "niespolszczonych" romów Zeldowskich gier na GBC lub GBA.wiem ,że juz ponad połowa gier dostępncyh w dziale download już jest przetłumaczona ,ale znajda sie też anglojezyczne Zeldy.Jeśli dotychczasowi tłumacze się już tym znudzili badż nie maja na to czasu chętnie dokończe ich dzieła:D.Jeśli moja propozycja wydaje sie śmieszna badź wogule jakaś kosmiczna to prosze....nie wrzucajcie badz nienaśmiewajcie sie zbytnio :P.Jeśli jednak moja oferta zostanie rozwazona i potraktowana powaznie to zapraszam do omówiena szczegułów przez GG:6692646.(fakt ,że czasem robie byki ,sle od czego ma sie całą szafe słowników :P)

moze cię troszkę strofujuę, ale do bycia tłumaczem trzeba być też pewnego stopnia znawcą języka polskiego :P /Mr.M
Power spited out by Flame.Wisdom that came out from Water.Courage that was born by the Earth.3 Essence's, that formed the ultimate force.Darkness my Past, Light my Future,The Triforce my destiny.It is time for my ressurection.General Onox is no more.

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 2 lipca 06, 22:45

ok ja tez moge tłumaczyc =.= z Włoskiego i Angielsiego xD a o Zeldach na GC nie wspominaj przy PiotrzeW xD

Wróć do „Polskie wersje”