Zmieńmy trochę nazwę tematu Teraz dawajcie foty waszych konsol " w czym Wii "
GameCube:
PsOne:
Niestety tylko tyle mam konsol
[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]
Boryn, słuszna decyzja z przemianowaniem nazwy tematu Teraz każdy może pokazać, gdzie stoi jego konsola (nie tylko Wii) i pochwalić się przy okazji swoją kolekcją.
dokładnie - dobrze zrobione w końcu to dział "Konsole" ten ps one wydaje się taki tyci tyci malutki jakoś taka "szara" myszka z boku Swoje zdjęcia dodam troszke później bo OoT wzywa. ze 3 tygodnie przerwy od niej (utchnąłem w "pokręconym korytarzu" kojarzycie to?:/)
Hehe dzięki za ocenę do krówki, jutro specjalnie dla was dam lepsze zdjęcie krówki - mojego brata budzik hehe
P.S Master Sword - sam zmieniłem nazwę - chyba do tego nie trzba mieć 2- 3 osób
[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]