Nintendo 64

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 13 marca 06, 16:56

Ale jak dla mnie to są własnie ludzie "ślepi". Dla nich przede wszystkim gra musi byc krwawa i brutalna zeby na nia zwrocic uwage. To ze na przyklad Mario 64 albo Banjo Kazooie byly kolorowe i mialy za bohaterów miśka z ptakiem albo wąsatego hydraulika to znaczy ze to slabe gry?? Nie byly swietne, jedne z najlepszych na N64 a moze nawet na ówczesna generacje konsol. Żal mi takich ludzi ktorzy są włąsnie "ślepi".
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 13 marca 06, 18:32

A gdyby nie ja to by ten temat dalej omijaliście szerokim łukiem :P
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 14 marca 06, 08:35

Gangsta pisze:EEE tam Ziomek zobaczysz wszystko sie zmieni.Grałes na X'ie ale nie grałes na Revo i Ps3 wiec wszystko moze sie zmienic :wink:

Buahahahaha daj sobie spokój dalej jesteś przekonany że PS3 będzie tak potężne jak kupujesz extreme'a to w 103 numerze możesz znaleźć dokładne potwierdzenie tego co jesdt na dzień dzisiejszy prawdą czyli PS3 się sypło koleś który wypaplał żeby robić taką gre z grafą jak na X'a360 trzeba trzy razy więcej mocy niż na X'ie360 tak ciężko się tworzy gry na PS3 a nie mają lepszej grafy niż na X'a 360.Kolesia Sony zwolniło co potwierdza stan tej gadki, a mówili że PS3 wyjdziwe jeszcze w tym roku HA! :lol: jasne chyba wiosna 2007.

Co jeszcze chciałem powiedzieć aha!na N64 wyszły bijatyki bo sam w nie grałem u kumpla nie było ich dużo ale są więc jak nie znalazłęś to nie gadaj dobra?Ja tam tylko widziałem Pokemon Snap grałem głównie w Stadium a tym bardziej fajnie się grało na dwóch.Bomberman w 3D był zafajnisty tak mi się podobał że się w pale nie mieści pierwszy Bomberman w stylu przygodówki niesamowicie wyglądał i takie tam no zafajnista giera :D
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 marca 06, 16:40

Ja z bijatyk tych co pamietam grałem w G.A.S.P. czy jakos tak i w Mortal Kombat Trilogy. Pokemon Stadium był nawet fajny ale strasznie mnie denerwowalo ze jak atakowaly pokemony to sie nie dotykaly tylko na odleglosc. Bomberman był fajny. Nie przeszedlem ale podobal mi sie.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 14 marca 06, 19:41

Boberman ale ktory bo Hero to kit a B64 i B64 drugi atak wymiatają.

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 14 marca 06, 19:51

Bomberman 64 chyba ale nie pamietam dokladnie.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 14 marca 06, 23:58

Storms napisał:
"A gdyby nie ja to by ten temat dalej omijaliście szerokim łukiem"
No i co sie chwalisz :twisted:
Chrno napisał
"Buahahahaha daj sobie spokój dalej jesteś przekonany że PS3 będzie tak potężne jak kupujesz extreme'a to w 103 numerze możesz znaleźć dokładne potwierdzenie tego co jesdt na dzień dzisiejszy prawdą czyli PS3 się sypło koleś który wypaplał żeby robić taką gre z grafą jak na X'a360 trzeba trzy razy więcej mocy niż na X'ie360 tak ciężko się tworzy gry na PS3 a nie mają lepszej grafy niż na X'a 360.Kolesia Sony zwolniło co potwierdza stan tej gadki, a mówili że PS3 wyjdziwe jeszcze w tym roku HA! jasne chyba wiosna 2007. "
Wkrootce zobaczymy,watpisz w Playstation jeszcze zobaczysz :wink: Nie wieze zeby Sony wydalo takiego niedorobionego kmoita jeszcze wtym roku.Playstation na rynku gier po czesci rzadzi i watpie zeby czuli sie na tyle bogaci zeby se juz podarowac beda walczyc.O defektach Ps3 nie musisz piasc bo wiem no cuz jezli wyjda z tak niedopracowanan wersja Ps3 na rynek w tym roku nie maja czego szukac,zreszta i tak REvo bedzie najlepsze.
Z bijatyk na N64 to jeszcze był Mk4,Fighters Destiny(swojego czasu uwazana za najlepsza bijatyke na N64 przy Tekkenie ta gra sie sypie,no ale cuz nintendo nie slynelo z bijatyk,miało duzo innych ciekawszych tytułow :wink: )
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 15 marca 06, 00:11

Ja mam nadzieje ze PS3 jak wejdzie na rynek to rozwali X'a 360. Ja po prostu nie lubie Xboxa i życze mu jak najgorzej. Niech pracuja nad PS3 ja i tak go kupie pewnie najwczesniej w 2008.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 15 marca 06, 07:22

Jeżeli to co widziałem będzie prawdą to wasze PS3 wyjdzie w grudniu tego roku a jak znam życie wyjdzie wiosną następnego roku :lol: szybciej Revo wyjdzie niż PS3 oni nic o PS3 nie powiedzieli jaki będzie jego atut.Nintendo powiedziało że wyjawi wszystko przed i w targach E3 a Sony nic takiego do tej pory nie mówi.Ja mam też nadzieje że będzie mocną konsolą bo nie chce żeby nas pecety przebiły.

To był Boomberman 64 zarąbisty był a kto grał w Star Fox na N64?fajny tytuł :D

Damta
Goron
Goron

Postautor: Damta » 16 marca 06, 19:23

Ludzie ślepi hmmm... ale nie otym temat więc mam jedynie PC więc znam tą konsole tylko dzięki emulatorowi.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 17 marca 06, 08:07

ale widze że ogladasz Naruto wkońcu znalazłem kogoś kto to lubi :D

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 18 marca 06, 23:31

Ja raz miałem tak zjechanego pada do konsoli że przy maksymalnym nachyleniu gałki link chodził truchtem. Dlaczego? Zagrajcie w Mario Party :D

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 19 marca 06, 01:15

O jezu pamietam jak grałem w Mario Party krecilem galke srodkiem dloni bo szybciej. Ale pecherze miałem na łapie. Moja matka zreszta takze.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
mnich 88
Goron
Goron

Postautor: mnich 88 » 5 kwietnia 06, 20:38

mi się też pad zjechał :(
Czym byłby ?wiat bez zeldy ?

Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 5 kwietnia 06, 21:05

Ja to jak sprzedawalem N64 to nie kupili pada jednego bo gałka latała tak że nie stała normalnie tylko na boku. Miałem go do niedawna ale niestety chyba wywaliłem.
Co jest kurde?

Wróć do „Konsole”