Nintendo 64
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ale jak dla mnie to są własnie ludzie "ślepi". Dla nich przede wszystkim gra musi byc krwawa i brutalna zeby na nia zwrocic uwage. To ze na przyklad Mario 64 albo Banjo Kazooie byly kolorowe i mialy za bohaterów miśka z ptakiem albo wąsatego hydraulika to znaczy ze to slabe gry?? Nie byly swietne, jedne z najlepszych na N64 a moze nawet na ówczesna generacje konsol. Żal mi takich ludzi ktorzy są włąsnie "ślepi".
Co jest kurde?
A gdyby nie ja to by ten temat dalej omijaliście szerokim łukiem 

Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Gangsta pisze:EEE tam Ziomek zobaczysz wszystko sie zmieni.Grałes na X'ie ale nie grałes na Revo i Ps3 wiec wszystko moze sie zmienic
Buahahahaha daj sobie spokój dalej jesteś przekonany że PS3 będzie tak potężne jak kupujesz extreme'a to w 103 numerze możesz znaleźć dokładne potwierdzenie tego co jesdt na dzień dzisiejszy prawdą czyli PS3 się sypło koleś który wypaplał żeby robić taką gre z grafą jak na X'a360 trzeba trzy razy więcej mocy niż na X'ie360 tak ciężko się tworzy gry na PS3 a nie mają lepszej grafy niż na X'a 360.Kolesia Sony zwolniło co potwierdza stan tej gadki, a mówili że PS3 wyjdziwe jeszcze w tym roku HA!

Co jeszcze chciałem powiedzieć aha!na N64 wyszły bijatyki bo sam w nie grałem u kumpla nie było ich dużo ale są więc jak nie znalazłęś to nie gadaj dobra?Ja tam tylko widziałem Pokemon Snap grałem głównie w Stadium a tym bardziej fajnie się grało na dwóch.Bomberman w 3D był zafajnisty tak mi się podobał że się w pale nie mieści pierwszy Bomberman w stylu przygodówki niesamowicie wyglądał i takie tam no zafajnista giera

Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Boberman ale ktory bo Hero to kit a B64 i B64 drugi atak wymiatają.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Storms napisał:
"A gdyby nie ja to by ten temat dalej omijaliście szerokim łukiem"
No i co sie chwalisz :twisted:
Chrno napisał
"Buahahahaha daj sobie spokój dalej jesteś przekonany że PS3 będzie tak potężne jak kupujesz extreme'a to w 103 numerze możesz znaleźć dokładne potwierdzenie tego co jesdt na dzień dzisiejszy prawdą czyli PS3 się sypło koleś który wypaplał żeby robić taką gre z grafą jak na X'a360 trzeba trzy razy więcej mocy niż na X'ie360 tak ciężko się tworzy gry na PS3 a nie mają lepszej grafy niż na X'a 360.Kolesia Sony zwolniło co potwierdza stan tej gadki, a mówili że PS3 wyjdziwe jeszcze w tym roku HA! jasne chyba wiosna 2007. "
Wkrootce zobaczymy,watpisz w Playstation jeszcze zobaczysz
Nie wieze zeby Sony wydalo takiego niedorobionego kmoita jeszcze wtym roku.Playstation na rynku gier po czesci rzadzi i watpie zeby czuli sie na tyle bogaci zeby se juz podarowac beda walczyc.O defektach Ps3 nie musisz piasc bo wiem no cuz jezli wyjda z tak niedopracowanan wersja Ps3 na rynek w tym roku nie maja czego szukac,zreszta i tak REvo bedzie najlepsze.
Z bijatyk na N64 to jeszcze był Mk4,Fighters Destiny(swojego czasu uwazana za najlepsza bijatyke na N64 przy Tekkenie ta gra sie sypie,no ale cuz nintendo nie slynelo z bijatyk,miało duzo innych ciekawszych tytułow
)
"A gdyby nie ja to by ten temat dalej omijaliście szerokim łukiem"
No i co sie chwalisz :twisted:
Chrno napisał
"Buahahahaha daj sobie spokój dalej jesteś przekonany że PS3 będzie tak potężne jak kupujesz extreme'a to w 103 numerze możesz znaleźć dokładne potwierdzenie tego co jesdt na dzień dzisiejszy prawdą czyli PS3 się sypło koleś który wypaplał żeby robić taką gre z grafą jak na X'a360 trzeba trzy razy więcej mocy niż na X'ie360 tak ciężko się tworzy gry na PS3 a nie mają lepszej grafy niż na X'a 360.Kolesia Sony zwolniło co potwierdza stan tej gadki, a mówili że PS3 wyjdziwe jeszcze w tym roku HA! jasne chyba wiosna 2007. "
Wkrootce zobaczymy,watpisz w Playstation jeszcze zobaczysz

Z bijatyk na N64 to jeszcze był Mk4,Fighters Destiny(swojego czasu uwazana za najlepsza bijatyke na N64 przy Tekkenie ta gra sie sypie,no ale cuz nintendo nie slynelo z bijatyk,miało duzo innych ciekawszych tytułow

Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Jeżeli to co widziałem będzie prawdą to wasze PS3 wyjdzie w grudniu tego roku a jak znam życie wyjdzie wiosną następnego roku
szybciej Revo wyjdzie niż PS3 oni nic o PS3 nie powiedzieli jaki będzie jego atut.Nintendo powiedziało że wyjawi wszystko przed i w targach E3 a Sony nic takiego do tej pory nie mówi.Ja mam też nadzieje że będzie mocną konsolą bo nie chce żeby nas pecety przebiły.
To był Boomberman 64 zarąbisty był a kto grał w Star Fox na N64?fajny tytuł

To był Boomberman 64 zarąbisty był a kto grał w Star Fox na N64?fajny tytuł

Wii FC: 7964-7540-9921-2263
Ja raz miałem tak zjechanego pada do konsoli że przy maksymalnym nachyleniu gałki link chodził truchtem. Dlaczego? Zagrajcie w Mario Party 

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
mi się też pad zjechał 

Czym byłby ?wiat bez zeldy ?
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
Chciałby kto? dorobić się kieszonkowego ? Spróbujcie tego: http://www.eurobarre.com/?p=289282033453 TO DZIAŁA ! stronka niestety po francusku, ale tu jest wszystko opisane :http://www.eurobarre.com.pl/
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: