Konsole (?)
Moderator: Moderatorzy
ja też mam skromnie:
1.Mam:
-jednego GBC(morski)(miałem jeszcze jednego(żółty),ale jak szampana kupiłem(bez skojarzeń ) i do plecaka wsadziłem,a o GBC zapomniałem,to ekranik w GBC się potłukł )
-i jednego GBA
Gierek troszkę uzbierałem:
na GBA mam malutko:Super Mario Advance i Super Mario Cart
na GBC mam:Monster INC.,sporo poków z dawnych lat(Yellow,Blue,Crystal,Silver),Kriby Dremland 2,Zelda OOS,Shrek,Game Watch Gallery 3 i inne......(więcej nie pamiętam)
Planuje zakup:Zelda OOA
Pozdro, :mrgreen:
1.Mam:
-jednego GBC(morski)(miałem jeszcze jednego(żółty),ale jak szampana kupiłem(bez skojarzeń ) i do plecaka wsadziłem,a o GBC zapomniałem,to ekranik w GBC się potłukł )
-i jednego GBA
Gierek troszkę uzbierałem:
na GBA mam malutko:Super Mario Advance i Super Mario Cart
na GBC mam:Monster INC.,sporo poków z dawnych lat(Yellow,Blue,Crystal,Silver),Kriby Dremland 2,Zelda OOS,Shrek,Game Watch Gallery 3 i inne......(więcej nie pamiętam)
Planuje zakup:Zelda OOA
Pozdro, :mrgreen:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Cho, cho.. skoro zaczynacie sie chwalić to ja też zaczne...
Gry na GB (bo mam :mrgreen: ): Gargoyle's Quest, KungFu Master, Tetris( 8) )
Gry GBA : Super Mario Advance 2 , Duke Nukem Advance, Wolfenstein 3D (razem z nim kupiłem swego GBA 8) ), Sonic Advance 3 (najnowsza część, przeszedłem ją parenaście razy 8) , mam 2 Szmaragdy Chaosu (na 7 ) , bede dosyć dłuuuugo męczył się nad trzecim ), no i Minish Capa, którego dostanę na święta ...
Gry NDS : Rayman DS (są 2 Raymany DS i ja mam, tak mi sie wydaje tego lepszego, a różnią sie one pod względem grafiki)... To tyle
Gry na GB (bo mam :mrgreen: ): Gargoyle's Quest, KungFu Master, Tetris( 8) )
Gry GBA : Super Mario Advance 2 , Duke Nukem Advance, Wolfenstein 3D (razem z nim kupiłem swego GBA 8) ), Sonic Advance 3 (najnowsza część, przeszedłem ją parenaście razy 8) , mam 2 Szmaragdy Chaosu (na 7 ) , bede dosyć dłuuuugo męczył się nad trzecim ), no i Minish Capa, którego dostanę na święta ...
Gry NDS : Rayman DS (są 2 Raymany DS i ja mam, tak mi sie wydaje tego lepszego, a różnią sie one pod względem grafiki)... To tyle
Ostatnio zmieniony 28 listopada 05, 17:54 przez sEbeQ13, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
ja miałem na gbc warioland 2 i 3, pokemony (blue yellow i gold), na gba yoshi island, warioland 4, loz:alttp, rayman 3 na n64 banjo-kazooie, loz:oot, loz:mm, diddy kong racing, super mario 64, f-zero x, mario kart 64, worms armageddon, mario party, pokemon stadium, pokemon stadium 2, pokemon snap, turok: dinosaur hunter, na PS2 miałem silent hill 3, viewtifull joe, midnight club 2, mortal kombat: da, mortal kombat: d, final fantasy x, final fantasy x2, a mam tekken tag tournament, tekken 4, tekken 5, soul calibur 2, gta:sa, god of war, need for speed underground a to jeszcze nie wszystko bo wielu sobie nie przypomniałem
Co jest kurde?
Gangsta pisze:Na przenosne konsolki szkoda kasy jak na moj gust za 570 zł mozna kupic cos innego np: Ps2 albo GCN,mozna lepiej wydac te pieniadze. DS ma bardzo mało dobrych tytułów,a reszta to naprawde jest lipa jakies tetris i tamagochi co to za gry badziewie
Każdy ma inny gust......A zelda to nie dobre tytuły??Na GBA i GBC??Ja i tak wole przenośne,bo sporo podróżuje(najczęściej w wakacje)i wyjeżdżam i wtedy moje GBA i GBC mają pełnie swojego uroku.Mi to się przydaje w praktyce(w domu też można pograć ) :mrgreen: