Hmm, mysle nad licytacja... tego czegos xP
http://allegro.pl/item192564101_nintend ... _bcm_.html
Zelda Game & Watch
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
NIe chce ci nic mówić ale ten Game & Watch to rarytas XD widać kto ile lat siedzi przy konsolach i nawet nie wiedzą że to był jeden z pierwszych oryginalnych handheldów od NIntendo, w zasadzie to Game & Watch jako pierwszy miał właśnie podwójny ekran. Gdybym tylko dostał kase na którą czekam to bym na pewno licytował.Mówie o tym pierwszym Linku, natomiast nie jestem pewieni tego drugiego, nie sądze aby to był prawdziwy Game & Watch. Jednak na pewno polecam oblukać pierwszy link 

Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Rarytas to napewno jest-jak byłam mała pamiętam, że gdzieś widziałam reklamę tego(tą z gazety).....No ale tego typu rzeczy jednak osobiście zostawiam kolekcjonerom-może i stare i pierwsze, ale....Do czego to właściwie mogłoby się mi przydać?XD Jako gra jest to chyba kiepskie....
She's got everything I need, pharmacy keys
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja mam reklamę tej gry w opisie do Pokemonów (Yellow, Red, Blue Version).
A grę dostałem więc zero kasy wydałem
A grę dostałem więc zero kasy wydałem

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Cóż mogę powiedzieć, gra jest bardzo grywalna i wciągająca - dobrze że ją wydali
70 zł?
Teraz powinna kosztować 15 zł góra.

eviltwin1 pisze:http://allegro.pl/item192...zelda_bcm_.html
70 zł?

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Cóż mogę powiedzieć, gra jest bardzo grywalna i wciągająca - dobrze że ją wydalieviltwin1 pisze:http://allegro.pl/item192...zelda_bcm_.html
70 zł?Teraz powinna kosztować 15 zł góra.
wiesz cena całkiem zrozumiała i adekwatna. to juz klasyk i kazdy chce to mieć więc bedą sie bili o nią. to jest jak z antykami maja swoja cenę nie dlatego że ktoś kupi by używać(chociaz to też) ale dlatego że to już rzadka rzecz i każdy poczuje się wyjątkowo mając tą rzecz tym bardziej że na karku ma już kilka lat i legende
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie: