Co lepsze konsola czy emulator ?
Moderator: Moderatorzy
Ja tam nawet nie musze liczyć, po prostu jak uzbieram kase to se kupie, najpierw nintendo ds, potem nintendo wii.
A w sprawie tematu to wole konsole, ale na przykład jak ma się emulator to można zamiast monitora podłączyć se komputer do telewizora, a zamiast klawiatury Pada, aha i jeszcze jedno nie używać Quick save (bo na konsoli czegoś takiego nie ma )
A w sprawie tematu to wole konsole, ale na przykład jak ma się emulator to można zamiast monitora podłączyć se komputer do telewizora, a zamiast klawiatury Pada, aha i jeszcze jedno nie używać Quick save (bo na konsoli czegoś takiego nie ma )
sky_link pisze:aha i jeszcze jedno nie używać Quick save (bo na konsoli czegoś takiego nie ma )
Quick Save to raczej dogodność, której nie uświadczy się na konsoli. W co bardziej frustrujących grach jest niezastąpiony, bo dzięki niemu nie wkurzam się, że nie udało mi się przejść jakiegoś momentu. Pewnie zaraz odezwą się jacyś maniacy konsol, że to oszustwo i w ogóle. Nie dbam o to- gry mają dostarczać zabawy, a jak producent przesadził z poziomem trudności to nie zamierzam sobie psuć krwi z tego powodu.
Ten quick save jest wlasnie czyms takim w stylu oszukiwania ale to jest jak kody- albo bedziesz ich nieuzywal i gral normalnie jak nalezy grac, albo bedziesz uzywal udogodnien. Ja to raczej to drugie (czego na konsoli nie moglbym uzyc ) przy pierwszym zetknieciu sie z jakas gra ale potem to juz trzeba spru(ó?)bowac bez kodow.
Jak narazie EMULATOR!
Jak narazie EMULATOR!
Oczywiście konsolka sprawne emu do konsol(niemówię o przenośnych) są tylko do N64, DC i PSX, a konsolki rodzice by mi nie kupili tylko starszy brat kupił mi PS2, a tera się ze mną zamienił i mam Wii^^. W londynie jak w sklepie jednym bierzesz komórę na abonament dostajesz gratis Wii, Xbox360 lub PS3(tego nie było już:P).
tymo pisze:sprawne emu do konsol (...) są tylko do N64, DC i PSX,
???????????????CO CIE NAPADLO??????????????????????
Sa emu do:
-psx
-ps2
-DS
-GC
-DC
-Neo-geo
-Nes
-SNes
-GBA
-GB Color
.
.
.
.
nie bede wmienial bo sam nie wiem ile tego jest ale ta wypowiedz to jest najwiekrzy absurd jaki czytalem na tym forum
Blizzard pisze:tymo pisze:sprawne emu do konsol (...) są tylko do N64, DC i PSX,
???????????????CO CIE NAPADLO??????????????????????
Sa emu do:
-psx
-ps2
-DS
-GC
-DC
-Neo-geo
-Nes
-SNes
-GBA
-GB Color
.
.
.
.
nie bede wmienial bo sam nie wiem ile tego jest ale ta wypowiedz to jest najwiekrzy absurd jaki czytalem na tym forum
od kiedy jest sprawne emu do PS2, GC i DS ??????? W 100% nie działają, jeżeli wogule działają.
Na ps2 moj kumpel ma (ja mam za slabego kompa) do GC ja mialem ale mi nie ruszal z powodow technicznych (slaby komp :/ ) a do DS gralem u kuzyna (mieszka w niemczech i mial niemiecka wersje ale gralem!!)
P. S. do ps2 trudno znalesc bios ale moj kumpel wypatrzyl na darkwarez.pl a reszte w goglach wyprubuj w 5 jezykach (niewiem czy tyle znasz az ale DS po niemiecku powinienes znalesc)
P. S. do ps2 trudno znalesc bios ale moj kumpel wypatrzyl na darkwarez.pl a reszte w goglach wyprubuj w 5 jezykach (niewiem czy tyle znasz az ale DS po niemiecku powinienes znalesc)
widzę Blizzard, że z tematem emulacji jesteś obeznany jak ja z fizyką jądrową.
Nawet gdybym miał komputer z 2009 roku to i tak by nie emulowało bo to nie jest kwestia komputera tylko emulatora.
A dotego emulator PS2 jak ktoś ma kompa który wyszedł wczoraj to najwyżej mu doleci do ekranu tytułowego, albo pójdzie z 30 fps jakiś crap z grafiką PSXa.
Nawet gdybym miał komputer z 2009 roku to i tak by nie emulowało bo to nie jest kwestia komputera tylko emulatora.
A dotego emulator PS2 jak ktoś ma kompa który wyszedł wczoraj to najwyżej mu doleci do ekranu tytułowego, albo pójdzie z 30 fps jakiś crap z grafiką PSXa.