New Nintendo 3DS
Moderator: Moderatorzy
Tak... Nintendo wydało zwykłego 3DSa po to aby nikt nic w nim nie widział! xD
Myślisz czasem nad tym co piszesz? Owszem, na XL jest większa widoczność, co nie zmienia faktu że zeykły 3DS też jest zajebisty!
PS: Tak, dzadzą gry z DSa do eShopu, tylko dlatego że ktoś jest na tyle nieogarnięty i GUBI oryginalną grę! To jak ty dbasz o te gry skoro Ci giną?
Myślisz czasem nad tym co piszesz? Owszem, na XL jest większa widoczność, co nie zmienia faktu że zeykły 3DS też jest zajebisty!
PS: Tak, dzadzą gry z DSa do eShopu, tylko dlatego że ktoś jest na tyle nieogarnięty i GUBI oryginalną grę! To jak ty dbasz o te gry skoro Ci giną?
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze: Martwię się żę z ALBW nic nie zobaczę na tym małym ekraniku :cry
Dziwne, że cokolwiek widziałeś na ekranie zwykłego DS'a bo jest jeszcze mniejszy.
ganon pisze:To jak ty dbasz o te gry skoro Ci giną?
A może ich nie ma tylko żłopi na emu?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
GRAM NA EMU? Łał, tego się po was nie spodziewałem. Macie mnie z totalnego kłamcę? Hmmm. No dobra, wyślę wam zdjęcia na swoje usprawiedliwienie! To nie ją zgubiłem PH tylko jeden z moich znajomych, sorry że nie powiedziałem tego prędzej, dlatego że nie chciałem drążyć tematu ale teraz... Na zdjęciu przedstawię moje zeldy konsolę i obok mój nick że nie było potem wiecie czego. Nigdy bym nie zgubił oryginału!
Ostatnio zmieniony 24 października 14, 17:47 przez kacperk, łącznie zmieniany 2 razy.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Nope.
Są unboxingi nowej konsolki. Ależ wygląda świetnie. Dziwi mnie jednak ten chwyt marketingowy (?). Japonia + Australia na start?
http://www.my3ds.pl/unboxing-monster-hu ... ew-3ds-ll/
Są unboxingi nowej konsolki. Ależ wygląda świetnie. Dziwi mnie jednak ten chwyt marketingowy (?). Japonia + Australia na start?
http://www.my3ds.pl/unboxing-monster-hu ... ew-3ds-ll/
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze:Macie mnie z totalnego kłamcę?
W jednej sprawie już wcisnąłeś kit, nie dziw się później, że ktoś może wziąć twój post za niewiarygodny.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
A widziałeś chociaż moją kolekcję na google+? Próbowałem to wrzucić tutaj ale lipa. New nintendo3ds ma się pojawić w wersji małej i xl?
[ Dodano: 27 Październik 14, 18:56 ]
Sorry! Nie porozumienie! Siedzę na debilnej przeglądarce która jest chaotyczna i wysłałem post którego nie chciałem wysyłać. Z góry przepraszam!
[ Dodano: 27 Październik 14, 18:56 ]
Sorry! Nie porozumienie! Siedzę na debilnej przeglądarce która jest chaotyczna i wysłałem post którego nie chciałem wysyłać. Z góry przepraszam!
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze:A widziałeś chociaż moją kolekcję
Widziałem