Konsole (?)
Moderator: Moderatorzy
Ja bym jeszcze nie spisywa? PS3 na straty. Owszem, póki co jest s?abo, ale w przysz?ości z pewnością si? rozkr?ci, ale miejmy te? na uwadze, ?e konkurencja, tj. X360 ju? teraz posiada poka?ną bibliotek? gier, a wśród nich kilka hitów, w przysz?ości zaś ta biblioteka jeszcze bardziej si? powi?kszy o kilkanaście pere?ek. IMO Sony pope?ni?o kilka powa?nych b??dów, które mogą zadecydowa? o bardzo wyrównanej walce PlayStation 3 z Xboxem 360. Obecnie nie spodziewa?bym si? tak mia?d?ącej przewagi, jaka to mia?a miejsce w przypadku PS2 i Xboxa.
Poza tym nale?y pami?ta?, ?e Sony ma mocno wyrobioną mark? i sami nie kryją, i? ich konsola sprzeda?aby si? w nak?adzie milionowym nawet je?eli nie by?oby na niej ?adnych gier.
Mnie bardziej cieszą plotki o FF XIII i MGS4 na iXa360 ^^
Poza tym nale?y pami?ta?, ?e Sony ma mocno wyrobioną mark? i sami nie kryją, i? ich konsola sprzeda?aby si? w nak?adzie milionowym nawet je?eli nie by?oby na niej ?adnych gier.
DMC4 pojawi sie na Xbox 360
Mnie bardziej cieszą plotki o FF XIII i MGS4 na iXa360 ^^
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
PS3 kupię wtedy kiedy wyjdą gry: MGS4, Soul Calibur 4, Tekken 6 itd... bo jak na razie PS3 nie ma killerów.
Ostatnio zmieniony 5 października 07, 20:21 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Squall pisze:A pozatym Ps3 jest chyba najdrosza konsola w histori
loool widać jak sie znasz na konsolach
PS3 jest tanie ! (osobiście nie znosze sony - to tak na marginesie)
ludzie spójrzcie na procek, na GPU, posiada online już wbudowane, wyjście HDMI (v1.3) no i co najważniejsze (i co dużo do ceny dodaje) - BLU-RAY. Jak na takie bajery niecałe 600$ (czyliu nas jakieś 2400zł a ostatnio nawet 2300zł) to bardzo tanio (oczywiście patrząć pod względem pieniędzy to 2 i pół bomby na PS3 z grą to majątek )
Aha no i niedawno wyszedł przeciek w postaci sum kosztów danych podzespołów w X360 i PS3. Cena wyprodukowania Pleya3 to ponad 850$. Jakieś pytania ?
amadis pisze:Pr0?
Znaczy o co chodzi ?
Konsolami w ogóle interesuje się od dawna (głównie Nintendo) - to moja pasja
Posiadane konsole:
Commodore 64 (1993?-1996? - wiem ze miałem. jako szczyl rozwaliłem klawiature-byłem głupi za młodu )
GB Pocket (1997-2004)
GB Advance SP (01.2005 - 08.2005)
Nintendo DS (09.2005-...?)
Nintendo64 (24.05.2007-...?)
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Nintendo Wii
- Nintendo 64
- podróbka Famicoma, coś jak Pegasus, ale to "New Saturn" (tak jest napisane na obudowie wszystko jedno - podróbka to podróbka ), nie jest w pełni sprawna
- podróbka Atari VCS 2600
- podróbka Atari 2600 Junior
- Mój brat miał GameBoya, ale sprzedał
...Ech... Przydałby się PS2 lub PS3, spodobało mi się The Twin Snakes i mam ochotę na więcej MGS'a.
- Nintendo 64
- podróbka Famicoma, coś jak Pegasus, ale to "New Saturn" (tak jest napisane na obudowie wszystko jedno - podróbka to podróbka ), nie jest w pełni sprawna
- podróbka Atari VCS 2600
- podróbka Atari 2600 Junior
- Mój brat miał GameBoya, ale sprzedał
...Ech... Przydałby się PS2 lub PS3, spodobało mi się The Twin Snakes i mam ochotę na więcej MGS'a.