GameCube Czy się opłaca

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Kwazio
Kokiri
Kokiri

GameCube Czy się opłaca

Postautor: Kwazio » 30 września 07, 09:59

Witam Wszystkich Miłośników konsol mam na oku nowego GC® z strony Robson możecie spojrzeć.
Nie wiem czy to dobry wybór!!??
Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Czas na Wii moze uda sie zebrac kase (Boże Dopomóż :P)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 30 września 07, 10:48

Pod względem gier to chyba tak, bo nie są zbyt drogie, ale jeśli chodzi o konsolkę... Niestety na robsonie jest za droga, polecłabm ci inne źródła, np. allegro.
Obrazek

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 30 września 07, 11:19

Tak, ja na Allegro zapłacił 200 zł z wysyłką w zestawię:
1 pad
karta pamięci
przejściówka do pada od psx

Konsolę kupiłem używaną...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 30 września 07, 13:40

Kup sobie Wii :wink:

W Electronic Dreams jest używany GC (za 250zł)
http://electronicdreams.pl/product_info ... ts_id=1239

więc albo Allegro albo ED.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Kwazio
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kwazio » 30 września 07, 18:50

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 30 września 07, 18:58

Proponuję jednak wii. Kupiłem ostatnio za 950 w super stanie prawie na całej gwarancji i do tego miałem zeldę TP. Teraz dokuopie pada GC i gram w gackowe gry (tylko zeldy oczywiscie:) ). Więc jedyny minus to duża jednak cena 250-950 ale za to możliwośc zagrania w TP bez cenna.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 30 września 07, 19:13

Ale, gościu z tego co widać chce kupić GC, a nie Wii, przynajmniej ma taki zamiar. Narazie pomóżmy mu w tej kwestii, a potem najwyżej Wii.
Obrazek

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 30 września 07, 19:43

Kwazio pyta się czy warto kupić GC, a niektórzy odpisują aby kupił Wii. Gdyby chciał kupić Wii i miał odpowiednie środki to temat brzmiałby raczej "Wii- Czy się opłaca", nieprawdaż? Wkurzające, że wszyscy chcą mu wcisnąć konsolę, której cena nie jest adekwatna do możliwości i biblioteki gier, zwłaszcza, że gość się pyta o GC...

Co do tematu. Konsola z Robsona jest bardzo droga. Również polecałbym rozejrzeć się po Allegro, gdzie można nabyć GaCka i gry po naprawdę niezłych cenach.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 30 września 07, 19:46

Kwazio, kupuj na Allegro. Ja kupilam za okolo 250zl i mam ze wszystkim, nawet chipem (chodz jest juz nieuzywany). Za taka cene to i z gra dostaniesz, albo nawet kilkoma.
A przeciez Wii moze kupic pozniej. Nie musi sobie od razu kupowac Wii, tylko dlatego, ze to nowa platforma...

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 30 września 07, 22:21

Wondercrow pisze:A przeciez Wii moze kupic pozniej. Nie musi sobie od razu kupowac Wii, tylko dlatego, ze to nowa platforma...

No tak, ale Wii też odtwarza gry z GaCka. Tak więc słuchaj Kwazio, poradzę ci coś: Lepiej kupić Wii. Wiem, drogie jest. Ale wiesz, jaki na to jest sposób? Raty. W Ultimie. Ja tak zrobiłem - musiałem przebrnąć przez długą rozmowę z rodzicami (potrzebne było zaświadczenie o zarobkach taty), ale osiągnąłem cel. Pod moim telewizorem wylądowało nowiutkie Wii! Oferta jest naprawdę niezła - wybierasz wysokość rat, a pierwszą ratę płacisz miesiąc po odebraniu przesyłki. I wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Ja wybrałem raty po 100 miesięcznie - wiem, drogo, ale spłaci się w 10 ratach. Dobry wybór to też 36 zł miesięcznie - tanio, ale trza płacić prawie 3 lata. W każdym razie, zamiast GaCka polecam ci kupno Wii na raty w Ultima.pl. Namów rodziców, a nie pożałujesz ;)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Kwazio
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kwazio » 3 października 07, 18:39

Oj to mam juz cos na oku albo http://electronicdreams.pl/product_info.php?products_id=1239
albo coś na allegro
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 4 października 07, 14:00

Na allegro kupisz taniej i być może z jakimiś skarbami ( jakaś gra, karta, czy cuś innego) tylkko cierpliwosci i wytrwania.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Wróć do „Konsole”