1 W konsoli 3ds mam mii byłego użytkownika konsoli. Teraz w grach mii iw pozostałych "rzeczach" ten mii się mi pojawia. Mój mii którego sobie stworzyłem nie. Jak zmienić by mój mii był tym domyślnym i jak usunąć tego poprzedniego użytkownika konsoli. Nie mogę się połapać w tych opcjach
2 Do czego mi się przyda friend code wasz?
3 Wymieniam play coins w grze w miiplaza ( te puzzle ) czasem odkrywa mi się puzzel który jest już odkryty wcześniej. Dlaczego?
3 pytania o 3ds
Moderator: Moderatorzy
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
1. Stwórz nowego mii który bedzie twoim ulubionym czy jakoś tak. Pozostałych powinieneś móc usunąc.
2. Nasz friendcode przyda się tobie do wspólnej "korespondencji" za pomocą aplikacji letterbox oraz do wspólnych gier przez wifi (street fighter, mario kart i reszta wykorzystująca nintendo network oraz te ze starego nds).
3. Te puzzle są chyba odkrywane losowo (ale głowy nie dam).
2. Nasz friendcode przyda się tobie do wspólnej "korespondencji" za pomocą aplikacji letterbox oraz do wspólnych gier przez wifi (street fighter, mario kart i reszta wykorzystująca nintendo network oraz te ze starego nds).
3. Te puzzle są chyba odkrywane losowo (ale głowy nie dam).
Co do 1. Stworzyłem swojego i dałem na favourite ale nic to nie daje. W konsoli jest inny też favourite i ma inny symbol " ulubienia " Poza tym w active log jest ten nie mój i sątam dane jego. Nie ma tam opcji usuń i nigdzie indziej. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może jest jakaś opcja kasowania pamięci albo powrót do ustawień fabrycznych czy coś podobnego. Pomoże ktoś?