Założyłam ten temat, bo skoro mamy o ulubionych, to może o znienawidzonych też?
Chce się po prostu pożalić, bo niechcący natknęłam się na największe muzyczne badziewie świata.
Wyjaśnijcie mi, jak to może mieć conajmniej 52 tysiące fanów? O.o
Założe się, że NIKT nic gorszego już tu nie wklei XD NIE DA SIĘ.
Najgorsze zespoły/wykonawcy/utwory
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ja tam brokeNCYDE lubię posłuchać . Scream mają dobry technicznie, ale nie każdemu może odpowiadać podkład z muzyki elektronicznej, tak samo jak sekstistowskie teksty.
W każdym bądź razie, jestem przekonany, iż zespół Psyclon Nine wyda Ci się gorszy: http://www.youtube.com/watch?v=52xoRLh2dWw .
Tak dla Twojej jasności: znam ten zespół, słucham go, wybieram się niedługo na koncert i co najważniejsze- UWIELBIAM!
Gust muzyczny to pojęcie względne, bo to co Tobie może się nie podoba, dla innych ludzi może być świętością .
A co do najgorszych zespołów wg mnie.. Nie wiem, może jakieś disco polo, czy coś. Jeżeli coś mi się nie podoba, to po prostu to olewam i nie myślę o tym.
PS: otwierajcie się na gatunki muzyczne! Nie ograniczajcie się tylko do jednego. Tyle na ten temat .
W każdym bądź razie, jestem przekonany, iż zespół Psyclon Nine wyda Ci się gorszy: http://www.youtube.com/watch?v=52xoRLh2dWw .
Tak dla Twojej jasności: znam ten zespół, słucham go, wybieram się niedługo na koncert i co najważniejsze- UWIELBIAM!
Gust muzyczny to pojęcie względne, bo to co Tobie może się nie podoba, dla innych ludzi może być świętością .
A co do najgorszych zespołów wg mnie.. Nie wiem, może jakieś disco polo, czy coś. Jeżeli coś mi się nie podoba, to po prostu to olewam i nie myślę o tym.
PS: otwierajcie się na gatunki muzyczne! Nie ograniczajcie się tylko do jednego. Tyle na ten temat .
Kruppol, omg, to żeś dowalił. Akurat Behemoth jest w elicie muzycznej na GLOBIE w tym gatunku . Po prostu taka muzyka- ale, jeżeli chcesz coś gorszego, w tym rodzaju to proszę: http://www.youtube.com/watch?v=aFn26ntmSsg .
Behemoth oczywiście polecam.
Behemoth oczywiście polecam.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Amek, nie spodziewałam się, że ten zespół ma swoich fanów tutaj. Sorki.
Wiesz, nie chodzi mi o gatunek nawet,tylko kompletny brak jakichkolwiek ambicji czy artyzmu u nich (a może ja ich nie widze?)
Teksty są makabryczne po prostu.
Chociaż.. jeśli ludzie chcą przy nich tańczyć, to pewnie im to nie przeszkadza xD
Niemniej chociaż ja nie pojmuje ich uroku, nie przeszkadza mi, że ktoś inny ich lubi spoko.
Wiesz, nie chodzi mi o gatunek nawet,tylko kompletny brak jakichkolwiek ambicji czy artyzmu u nich (a może ja ich nie widze?)
Teksty są makabryczne po prostu.
Chociaż.. jeśli ludzie chcą przy nich tańczyć, to pewnie im to nie przeszkadza xD
Niemniej chociaż ja nie pojmuje ich uroku, nie przeszkadza mi, że ktoś inny ich lubi spoko.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wiesz, mi nie przeszkadza cih gatunek, tylko raczej.. wykonanie.
Wierze, że w każdym gatunku da się zrobić coś dobrego/ciekawego/oryginalnego.
Trzeba tylko chcieć i mieć ambicje
Zjechałam ich nie za przynależność, tylko za plastikowe, chłamowate wykonanie(moim zdaniem, żeby nie było).
Sorki za nazwanie cie fanem - nie miałam na myśli w sumie jakiegoś wielkiego oddania, tylko lubienie ogólne
BTW, tak offtopicznie- czy Ty nie zmieniłeś nicka przypadkiem? Kto Ci zmienił? ;D (też bym chciała.)
Wierze, że w każdym gatunku da się zrobić coś dobrego/ciekawego/oryginalnego.
Trzeba tylko chcieć i mieć ambicje
Zjechałam ich nie za przynależność, tylko za plastikowe, chłamowate wykonanie(moim zdaniem, żeby nie było).
Sorki za nazwanie cie fanem - nie miałam na myśli w sumie jakiegoś wielkiego oddania, tylko lubienie ogólne
BTW, tak offtopicznie- czy Ty nie zmieniłeś nicka przypadkiem? Kto Ci zmienił? ;D (też bym chciała.)