Ulubiony zespół/rodzaj muzyki...
Moderator: Moderatorzy
Kurcze..aleście się rozpisali..a mój post to będzie taki krótki ^^ Aż wstyd
No więc tak..ja to sobie słucham trochę Techno..ciut więcej Rocka..A coś co uwielbiam to Metal Najfajniejsze zespoły? No to tak; Korn, Metallica (szczególnie ballady ;D ) Disturbed, System of a down, LP + RHCP(ahh...xD)
No w sumie tyle..jeszcze Eminema słucham..ale to tak sobie o xD Najlepsza jego piosenka?
Lose yourself..wiecie z jakiego filmu
A tak na koniec... Blues << Dżem, Cree i Led Zeppelin Wyjątkowo polecam: Kashmir, Skazany na bluesa i tacy sami ^^ Po jednej z każdego no prawie zespołu xD
No więc tak..ja to sobie słucham trochę Techno..ciut więcej Rocka..A coś co uwielbiam to Metal Najfajniejsze zespoły? No to tak; Korn, Metallica (szczególnie ballady ;D ) Disturbed, System of a down, LP + RHCP(ahh...xD)
No w sumie tyle..jeszcze Eminema słucham..ale to tak sobie o xD Najlepsza jego piosenka?
Lose yourself..wiecie z jakiego filmu
A tak na koniec... Blues << Dżem, Cree i Led Zeppelin Wyjątkowo polecam: Kashmir, Skazany na bluesa i tacy sami ^^ Po jednej z każdego no prawie zespołu xD
linkin park graja punk rocka ^^ no wiecie interesuje sie tym, a piosenki jakie bardzo lubie to: one step closer, points of authority, by myself, forgotten, in the end, a place for my head, crawling, numb, papercut, pushing me away, runaway, with you, what I've done, a to i tak tylko 1/4 tego co mam xD
Bubu pisze:Amadis mam rozumieć, że to także twoje klimaty xD
Pewnie .
Zero pisze:Fajne jest "God is dead" Vadera
Ta.. Ta piosenka przyniosła im rozgłos. xD.
Zero pisze:I tak BTW: http://pl.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E ;]
Stare .