Filmy
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
Filmy
Cześć tutaj chce abyście napisali jakie są wasze ulubione filmy obojętnie jakie mi sie najbardziej podobają horrory lub komedie np-eurotrip to jest komedia albo the ring ja znam pełno horrorów tylko jak bym zaczą wszystkie wymieniać to by mineło du żo czasu PISZECIE.
-My Sassy Girl - prześwietna komedia (romantyczna). Dzięki tej pozycji zauważyłem, że kraje azjatyckie również robią dobre filmy
-Oldboy - klasyka. Wspaniały thriller z niebanalną fabułą.
-Pani Zemsta - trzecia część trylogii Zemsty (pierwsza to właśnie Oldboy). Nadal świetna, niestety Oldboyowi sporo ustępuje.
-Infernal Affairs - świetne kino akcji. Pierwowzór amerykańskiej Infiltracji, ale IMO bije ją o głowę.
-A Moment to Remember - pierwsza połowa filmu to typowa komedia romantyczna, druga natomiast przeobraża się w poważny dramat. Moim zdaniem bardzo ciekawa opowieść dwojga ludzi...
-Oldboy - klasyka. Wspaniały thriller z niebanalną fabułą.
-Pani Zemsta - trzecia część trylogii Zemsty (pierwsza to właśnie Oldboy). Nadal świetna, niestety Oldboyowi sporo ustępuje.
-Infernal Affairs - świetne kino akcji. Pierwowzór amerykańskiej Infiltracji, ale IMO bije ją o głowę.
-A Moment to Remember - pierwsza połowa filmu to typowa komedia romantyczna, druga natomiast przeobraża się w poważny dramat. Moim zdaniem bardzo ciekawa opowieść dwojga ludzi...
Jeszcze trzeba dodać przecież "Oszukać przeznaczenie" all cześci bo to też jest
film przecież co nie:). Jeszcze chciałbym dodać "Herosi". Nie jest to co prawda film ale najlepszy serial jaki widziałem (nawet lepszy od filmu X-Men, a "Lost: Zagubieni" wymięka całkiem ) leciał on na programie pierwszym telewizji p(P?)olskiej i jest na podstawie ksiązki (leciał bo skonczył się tom pierwszy). A także polecam wszystko w czym się zabijają ^^nokash pisze:Zajeytsib