Mam problem z płetwami...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Jovanka
Kokiri
Kokiri

Mam problem z płetwami...

Postautor: Jovanka » 20 marca 06, 17:11

Mam mały problem... Czy moglibyście mi powiedzieć, gdzie znajdę tego kolesia od płetw? Szukam go i szukam, szarpie sobie nerwy i nic! Bardzo, bardzo proszę o pomoc! :1

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 20 marca 06, 17:21

płetwy się chyba dostaje od Zora's King'a :) A solucje możesz znaleźć (to inna solka niż na ZC) TU :) :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Jovanka
Kokiri
Kokiri

Postautor: Jovanka » 20 marca 06, 18:08

Bardzo dziękuje, ale ja chciałabym dowiedzieć się gdzie moge znaleźć tego kolesia... :mrgreen: :1

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 20 marca 06, 19:09

Nie powiem ci dokładnie bo grałem jakiś czas temu ale jakos w prawym górnym rogu mapy są wodospady i tam chodzisz bo plytkiej wodzie omijajac gleboka az dojdziesz do tego kolesia. Wiem ze za bardzo pewnie nie pomoeglem ale mowie ze dawno gralem i nie pamietam dokladnie.
Co jest kurde?

Onyx
Kokiri
Kokiri

Postautor: Onyx » 5 kwietnia 06, 19:11

Jeśli wiesz gdzie jest "chatka babyjagi" (loled) [ta sama co to jej zgnilego grzyba sie daje] to od niej musisz isc caly czas na północny-wschód mapy az dojdziesz do wody... po płytkiej (jaśniejszy kolor) mozesz chodzić i idziesz dalej az dojdziesz do konca drogi przed wodospadem, kiedy sie tam zbliżysz z głębin wynurzy sie wielka ryba i za 500 rupii kupisz od niej/niego płetwy :))
Ostatnio zmieniony 11 lipca 07, 06:28 przez Onyx, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”