Mam pytanie. Kiedyś grałem w tą zeldę na SNES i jakoś sobie z tym poradziłem, dziś po latach wróciłem grając na emulatorze i mam problem z dojściem do wielkiej skrzyni gdzie znajduje się moon pearl. Rozwaliłem tego wielkiego robaka, którego trzeba było walić w ogon no i nie wiem co dalej. Wokół skrzyni krąży taka kulka, a ja nie mogę do niej dojść bo jest przepaść, :cry: Jak mam dojść do tej skrzyni bo już nie pamiętam, a wiem, że kiedyś to robiłem. Na podłodze znajdują się dwa przyciski oznaczone gwiazdkami, gdy wejdę na jeden z nich, to przepaść zmienia swoje położenie o niewielki kawałek, gdy wejdę na drugą przepaść wraca na swoje miejsce. Sorry, może trochę pokręciłem z tym opisem, ale nie wiem dokładnie jak to ująć :roll:
Zwracam uwagę na punk 4a regulaminu tym samym poprawiam nazwę tematu . /Kaczor
Jak dojść do Moon Pearl?
Moderator: Moderatorzy
hej! tam musisz pokombinowac z tymi gwiazdkami co zmieniaja otwory w podlodze. nie pamietam dokladnie ale chyba natm pietrze gdzie jest skrzynia musisz tak zrobic zeby byla przepasc idziesz popzniej pietro wyzej i wchodzisz nap[ierwsza gwiazdke i wpadasz ndo otowru mniej wiecej na srodku tego pietra i powinienes spasc na dol gdzie jest skrzynia
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”