pomocy

Moderator: Moderatorzy

Szymek115
Kokiri
Kokiri

pomocy

Postautor: Szymek115 » 4 stycznia 08, 17:33

pomuzcie mi prosze kierowalem sie wedlug tych instrukcji ale mam problem ... gdy pokazuje nauczycielce joy pedant'y ona mnie ignoruje i nic zdobycie 2-giego terofice chart jest niemozliwe prosze o jak najszybsza pomoc
Ostatnio zmieniony 5 stycznia 08, 14:28 przez Szymek115, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 4 stycznia 08, 17:50

koles po pierwsze regulamin!
a po drugie wkurzaja mnie ci ludzie, zakladaja konto pytaja sie o cos i potem znikaja :/

ja ci nie pomoge bo nie gralem w WW ale jak cie zobaczy ktos z moderatorow to masz warna na bank
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 stycznia 08, 18:19

W solucji wszystko jest jasno napisane przeczytaj jeszcze raz...
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Szymek115
Kokiri
Kokiri

Postautor: Szymek115 » 5 stycznia 08, 14:31

prubowalem dobra mniejsza

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 5 stycznia 08, 14:59

Blizzard pisze:a po drugie wkurzaja mnie ci ludzie, zakladaja konto pytaja sie o cos i potem znikaja :/

Po to służy Forum- by zadać pytanie, nie? O_O"

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 6 stycznia 08, 12:19

amadis pisze:Po to służy Forum- by zadać pytanie, nie? O_O"

tak ale nie w taki sposob nie mam nic przeciwko ale tacy ludzie: zaklada konto bez regulaminu pisze post i wali go to :off:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szymek115
Kokiri
Kokiri

Postautor: Szymek115 » 7 stycznia 08, 17:28

Blizzard pisze:
amadis pisze:Po to służy Forum- by zadać pytanie, nie? O_O"

tak ale nie w taki sposob nie mam nic przeciwko ale tacy ludzie: zaklada konto bez regulaminu pisze post i wali go to :off:

to ze zalozylem tu konto to nie znaczy ze znikne za minute zalozylem konto i zaakceptowalem regulamin wiec gosciu nie denerwuj mnie grzecznie i kulturalnie sie pytam a ty na mnie odrazu wyskakujesz z jakimis textami... chcialem pomoc a nie zeby ktos mi pisal co mu sie podoba a co nie...

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 7 stycznia 08, 17:51

Najpierw wejdź do szkoły i zagadaj z nauczycielką. Potem wyjdź ze szkoły. Teraz musisz zagadać z gangiem "Killer Bees" (dzieci stojące przed szkołą). Potem będą chciały abyś pobawił się z nimi w chowanego. Rozbiegną się po całej wyspie, a ty będziesz musiał je znaleźć. Po tym jak je znajdziesz idź z powrotem do szkoły i zagadaj z nauczycielką, potem znowu wyjdź i zagadaj z "Killer Bees". Potem znowu wejdź do szkoły (przedtem nastaw sobie Joy Pendants w przycisku X,Y,Z. Daj jej 1 Joy Pendant. Potem wyjdź i jeszcze raz wejdź i daj jej resztę.

Chyba niczego nie pominołem... :P
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Szymek115
Kokiri
Kokiri

Postautor: Szymek115 » 7 stycznia 08, 17:55

wielkie dzieki prawdziwy z ciebie gracz :D :43

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 7 stycznia 08, 18:33

chyba do konca regulaminu nie doczytales ale skoro problem rozwiazany to proponuje locked
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 7 stycznia 08, 18:53

Blizzard- warn słowny za pseudomoderatorkę.

Temat zamykam.
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”