Czy komuś oprócz mnie podobał się patent pływania łódką po morzu?
Moderator: Moderatorzy
A jak się pływa w nocy i widać jak świeci sięlatarnia, takie smaczki bardzo cieszą człowieka XD . Osobiście uwielbiałem pływać obok Ghost Ship'a muzyczka jest wtedy fajna i wogóle Jedyny minus pływania łódką była taki że nie można było właśnie mieć podniesionego żaglu i np. strzelać z łuku w tym samym momencie, ale to taki mały minusik Ehh będziesz trzeba sobie sprawić na nowo GaCka(jedynie w lmitowanej edycji z RE4 jak cuś albo inny LE) albo Wii i posiedzieć przy Zeldach na stacjonarke , wzywa mnie King of the Red Lions
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Ktos pisze:Zależy od tego czy też szybko jesz obiad bo mój kolega zjada go w 5 minut(2 duże kurczaki dużo ziemniaków 2 ogórki i kalafior xD)
Fajnie,fajnie xD.Niech do tego zje 2030203023023023 paczek chipsów x3
A tak do tematu: Mnie też się podoba pływanie łódką.Ale głupie to jest,że nie można nurkować l.
Re: Czy komuś oprócz mnie pdobał się patent pływania łódką p
chrno pisze: WW bardziej mi się podoba od OoT normalnie nie ma to jak wstać sobie zrana i popływać łódką po morzu
Ja mam tak codziennie
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”